| Bezoek ons tegen gereduceerde prijs

Bezoek ons tegen gereduceerde prijs

Toegangsprijzen en openingstijden in de maand januari

In de maand januari gaan we met het jaarlijkse winteronderhoud in de weer. Dit jaar blijven we tijdens de werkzaamheden geopend, maar alleen Museummolen Blokweer en Souvenirwinkel De Molenhoek. Dat maken we goed met korting op de entree voor elk winters bezoek – zo verdien je meteen die lekkere kop warme chocolademelk terug!

Gereduceerde entreeprijzen

Natuurlijk houden we rekening met de aangepaste tijden en de verminderde toegankelijkheid van onze publiekstrekkers. In de maand januari kosten onze entreebewijzen aanzienlijk minder dan in het reguliere seizoen. De toegangsprijzen bedragen slechts € 4,50 voor volwassenen en € 2,50- voor kinderen. Zo slaan we twee vliegen in één klap: wij kunnen ons Werelderfgoed het onderhoud geven dat het dubbel en dwars verdient, terwijl iedereen ook in hartje winter kan komen genieten van alles dat Kinderdijk juist in de koudere maanden zo mooi maakt. Maak dus gebruik van deze winteropening en kom genieten van een schilderachtig Hollands tafereeltje, terwijl de silhouetten van onze molens klassiek afsteken tegen de ruige winterse wolkenluchten en de wind tussen de rietkragen fluit. Bijkomend voordeel: door de korting op de entree hou je mooi iets over voor een heerlijke kop warme chocolademelk!

Niet alle bezoeklocaties zijn geopend. Bezoek Museummolen Blokweer en Souvenirwinkel de Molenhoek dagelijks tussen 10.00 en 16.30 uur

Alternatieve openingstijden

In de maand januari is het molengebied normaal toegankelijk via de reguliere entree. Sommige bezoeklocaties zijn dicht, maar onze Museummolen Blokweer is gewoon open, zodat iedereen nog steeds met eigen ogen de binnenkant van een historische Hollandse poldermolen kan komen ervaren. Ook in onze souvenirwinkel en onze horecavoorziening staan we klaar om je te ontvangen. Beide locaties zijn van 10 uur ’s ochtends tot half 5 ’s middags geopend, dus voor een bezoekje, een natje en een droogje kun je deze winter gewoon op ons rekenen.

Bekijk openingstijden
  • Profiteer van gereduceerde ticketprijzen

    • Geldig van in de maand januari