| Vrijwilligerswerk in Kinderdijk

Vrijwilligerswerk in Kinderdijk

Een unieke ervaring

Ben jij een liefhebber van natuur of cultuur? Geniet je ervan om tijd door te brengen in de buitenlucht of wil je graag sociale contacten opdoen? Dan ligt er bij de molens van Kinderdijk zeker een mooie uitdaging voor jou! Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers die vanuit verschillende rollen iets bijdragen aan het behoud van dit unieke stukje Nederland.

Vacatures

Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet.  Onze vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage aan het behoud van dit unieke stukje Nederland. Wij hebben verschillende vrijwilligersposities beschikbaar, zodat je altijd de rol vindt die het beste bij jou past. Bekijk hieronder het overzicht van openstaande vrijwilliger vacatures:

Vrijwillig Gids

Als gids in Kinderdijk breng je jouw kennis en passie over op bezoekers van dit prachtige UNESCO Werelderfgoed. Ontwikkel nieuwe vaardigheden, werk samen met een enthousiast team en draag bij aan het behoud van deze unieke plek.

Vrijwillig Gids

Vrijwillig Schipper

Schipper zijn op onze rondvaartboten biedt je de kans om de verbondenheid tussen Kinderdijk en het water waarmee het allemaal begon te delen met bezoekers. Deze bezoekers komen van over de hele wereld hier naartoe om te ervaren wat onze streek zo uniek en bijzonder maakt!

Vrijwillig Schipper

Vrijwillig Kassamedewerker

Als kassamedewerker verwelkom je bezoekers van over de hele wereld in ons Werelderfgoed. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verkopen van kaartjes, maar ook voor het verstrekken van informatie over de bezienswaardigheden in Kinderdijk.

Vrijwillig Kassamedewerker

Vrijwillig Host

Wil jij je gastvrijheid inzetten voor het behoud van het prachtige Nederlands cultureel erfgoed in Kinderdijk? Word dan host in ons Werelderfgoed en speel een cruciale rol bij het verwelkomen en informeren van bezoekers van over de hele wereld!

Vrijwillig Host

Vrijwillig Klusser

Doe jij niets liever dan sleutelen en klussen? Als klusser in ons Werelderfgoed help je bij het onderhoud van het gebied en pak je verschillende klusjes op. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden toe te passen op één van de meest unieke locaties in Nederland.

Vrijwillig Klusser

Vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger krijg je de kans om deel uit te maken van een geweldig team van enthousiaste en betrokken mensen die gepassioneerd zijn over het behoud van dit prachtige erfgoed. Bovendien bieden we trainingen en begeleiding om je te helpen bij het uitvoeren van je taken als vrijwilliger en om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wil jij graag meer weten en in contact komen met onze Vrijwilligerscoördinator Paola Zimmerman? Stuur een mail naar onderstaand e-mailadres, dan spreken we elkaar snel!