vrijwilliger worden?

Wereldbaan in het Werelderfgoed
 
Bij het Werelderfgoed Kinderdijk zijn ruim honderdvijftig vrijwilligers werkzaam. Vrijwillige Molenaars, kassamedewerkers, gastheren en -vrouwen, gidsen, onderhoudsmedewerkers en winkel-medewerkers. Zij vormen de ruggegraat van het Werelderfgoed.
 
Onze vrijwilligers vinden het geweldig om ‘Kinderdijk’ in al zijn facetten te ondersteunen. Ze beleven veel plezier aan het rondleiden van en het contact met bezoekers vanuit heel de wereld.
 
Naast de dagelijkse taken zijn de vrijwilligers van Kinderdijk ook op de achtergrond heel intensief betrokken bij het Werelderfgoed Kinderdijk. Hun kwaliteiten worden ook op andere manieren benut. Ze adviseren de werkorganisatie op het gebied van vrijwilligersbeleid, strategie en tal van andere zaken.

Vrijwilliger worden?
 
Heeft u interesse om ons te helpen? Heeft u tijd over en vindt u het leuk om ‘uw’ molengebied aan de wereld te laten zien? Vindt u het waardevol om de molens van Kinderdijk voor de toekomst te helpen behouden? Wilt u betrokken zijn bij het molengebied en alle achtergronden leren kennen? Wilt u deel uit maken van een hechte groep vrijwilligers?
 
Meldt u aan via onze contactpagina of via info@kinderdijk.nl
Wij verwelkomen u graag!

Citaten van vrijwilligers:
 
“In Kinderdijk werk je met leuke verschillende mensen op een fantastische locatie”
 
“Het werk als vrijwilliger hier maakt mijn leven na mijn pensionering weer compleet”
 
“Onbeschrijflijk leuk om mensen uit alle windstreken te informeren”
 
Vrijwilligersbeleid en bepalingen: