Steun | Vrienden
Steun

Vrienden

Sterker door vriendschap, behouden door betrokkenheid

Niemand kan zonder goede vrienden. Kinderdijk is gebaseerd op samenwerking en de zaken samen voor elkaar krijgen. Dat kunnen we nog altijd niet alleen. Draag je de molens, het gebied en de oer-Hollandse geschiedenis van Kinderdijk een warm hart toe? Word dan Vriend van Kinderdijk en help ons om ons verhaal aan de wereld te vertellen!

Word Vriend van Kinderdijk

Terwijl de molens van Kinderdijk al eeuwen zwoegen om onze Hollandse voeten droog te houden, werken de mensen van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk achter de schermen hard om het hoofd van Kinderdijk boven water te houden. Dat kunnen we niet in ons eentje. Gelukkig kan Kinderdijk al jaren rekenen op een trouwe kring Vrienden van Kinderdijk, die ons steunen om dit prachtige en unieke stuk wereldgeschiedenis in topvorm te houden. Zo kan de hele wereld ook in de toekomst komen genieten van ons Nederlandse huzarenstukje van waterbeheer. Word ook een Vriend van Kinderdijk. Jouw steun helpt ons bij het bewaren van dit prachtige voorbeeld van Nederlands vernuft en volhardendheid.

Help ons onze geschiedenis voor de toekomst te behouden

Jouw persoonlijke vriendschapsband

Als je Vriend van Kinderdijk wordt geven we je ook wat terug. Je hebt de keuze uit twee verschillende vriendschapspakketten. Bekijk de opties, de extraatjes en de bijdrage die je kunt leveren en kies de vriendschapsband die het beste bij je past. Zo help je ons op een persoonlijke manier bij het onderhoud en de werkzaamheden waarmee we de Hollandse watergeschiedenis samen doorgeven aan de generaties van de toekomst!

Ik wil vriend worden en helpen