Steun Werelderfgoed Kinderdijk

Werelderfgoedwaardig bezoek voor
Werelderfgoed Kinderdijk

Om een unieke beleving te kunnen bieden aan onze bezoekers bouwen we in 2018 een nieuw bezoekerscentrum en vernieuwen we de hele entreezone. Dit stelt ons in staat om het erfgoed voor de toekomst te kunnen behouden. Bij deze ontwikkelingen horen partners die onze trots delen, zich kunnen vinden in kernwaarden zoals kwaliteit, authenticiteit, duurzaamheid en natuur en passen bij het oer-Hollandse karakter. Bedrijven die zich willen verbinden met een internationaal A-merk, door de wereldwijde bekendheid van Molencomplex Kinderdijk en zijn UNESCO Werelderfgoed status.

Als sponsor kan je activaties ontwikkelen voor jouw bedrijf, ontvangsten organiseren voor jouw stakeholders of netwerken met de betrokken partners van het Unesco Werelderfgoed Kinderdijk. Op verschillende niveaus kan je je aan ons verbinden: van hoofdsponsor tot sponsor tot regionale partner.

Hoe beide merken elkaar kunnen versterken. Staat in onze samenwerking centraal.

Graag gaan we met u in gesprek hoe wij uw bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen en de samenwerking nationaal en internationaal kunnen activeren. Samen laten we het Kinderdijk voor de wind gaan!

Lisanne van der Vlist
Relatiemanager Stichting Werelderfgoed Kinderdijk
lisannevandervlist@molenskinderdijk.nl
06-20270491

* verplichte velden