plan | Met de Waterbus
plan

Met de Waterbus

De mooiste weg naar Kinderdijk voert over het water.

Niets zo mooi als over het water naar de molens. Extra voordelig: met het e-ticket arrangement reis je met korting retour. Zo begint je bezoek al in Rotterdam of Dordrecht en vaar je op je gemak in 30 minuten naar Kinderdijk.

Reizen over het water met de wind in je rug

Met de Waterbus naar Kinderdijk vanuit Rotterdam of Dordrecht. Zonder probleem je fiets meenemen en onderweg de mooiste uitzichten op de rivieren van Holland. In de zomer op zijn allergemakkelijkst omdat je dan direct naar Kinderdijk kunt met lijn 202. Heel het jaar door met lijn 20. Die stopt bij Ridderkerk De Schans. Daar stap je direct over op het Driehoeksveer en binnen vijf minuten uit op Kinderdijk.

Met de auto

Met de auto

Werelderfgoed Kinderdijk is prima met de auto te bereiken. Bij ons kun je vlakbij de molens parkeren, zodat je op je gemak alles in je eigen tempo kunt komen beleven.

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een tour door Nederland. Reis je met een camper, bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis