plan | Met de tourbus
plan

Met de tourbus

Reserveren is altijd noodzakelijk!

Groepen die met de tourbus naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk reizen maken gebruik van onze uit & instapzone. Voor een groepsbezoek is een reservering altijd noodzakelijk!

Onze afdeling reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via reserveringen@kinderdijk.nl. Alleen per mail ingediende verzoeken worden in behandeling genomen. De tourbus kan gedurende het bezoek van de groep aan het Werelderfgoed wachten op de uit- & instapzone.

Coördinaten uit- & instapzone Kinderdijk:
51.889231; 4.640790

Arrangementen

Bezoekers die uitstappen op de uit & instapzone gaan via de groepsentree het Werelderfgoed in. Daar vindt een toegangscontrole plaats. Voor elke groep wordt een tijdslot afgeblokt. Zo ben je verzekerd van een bezoek aan onze prachtige museummolens en andere bezoeklocaties. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Werelderfgoed Kinderdijk? Check dan snel onze groepsarrangementen.

Met de shuttle

Met de shuttle

Parkeren in Alblasserdam en met de shuttlebus naar Kinderdijk. Binnen 10 minuten bij de entree van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de auto

Met de auto

In het dorp Kinderdijk mogen alleen vergunninghouders parkeren. Check hier de juiste informatie.

Plan je reis
Met de Waterbus

Met de Waterbus

Niets mooier dan een bezoek aan de molens over het water, en de leukste manier om dat te doen is de Waterbus. In de zomervakantie sta je binnen een half uur bij de molens!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is het hele jaar door bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit steden als Dordrecht en Rotterdam stap je voor de ingang van het Werelderfgoed uit!

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis