plan | Met de touringcar
plan

Met de touringcar

Reserveren is altijd noodzakelijk!

Groepen die met de touringcar naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk reizen maken gebruik van onze uit & instapzone. Voor een groepsbezoek is een reservering altijd noodzakelijk!

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk beschikt over een uit- en instapzone. Touringcars kunnen hier veilig en rustig de groep uit en in laten stappen. Via een korte wandeling door het rietlandschap van het Werelderfgoed, komt men vervolgens aan bij de groepsentree waar onze collega van de receptie de groep opwacht. Daar vindt een toegangscontrole plaats. Voor elke groep wordt een tijdslot afgeblokt. Zo ben je verzekerd van een bezoek aan onze prachtige museummolens en andere bezoeklocaties. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Werelderfgoed Kinderdijk? Check dan snel onze groepsarrangementen voor touroperators.

Coördinaten uit- & instapzone Kinderdijk: 51.889231; 4.640790

Parkeren

De chauffeur parkeert tijdens het groepsbezoek de touringcar op de Bus & Camper parking in Nieuw-Lekkerland. Deze parkeerplaats, gelegen aan de dijk, is op 1 KM afstand van de uit- & instapzone te vinden. De kosten hiervan zijn €17,50 per bus en worden bij de boeking in rekening gebracht.

Coördinaten Bus & Camper parking: 51.888184, 4.656303
Adres Bus & Camper parking: Lekdijk 432A, 2957 VC, Nieuw-Lekkerland

Afdeling Reserveringen

Onze afdeling reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via reserveringen@kinderdijk.nl. Alleen per mail ingediende verzoeken worden in behandeling genomen.

Met de auto

Met de auto

Bezoekers aan het Werelderfgoed parkeren de auto aan de Marineweg in Alblasserdam.

Plan je reis
Met de Waterbus

Met de Waterbus

Niets mooier dan een bezoek aan de molens over het water, en de leukste manier om dat te doen is de Waterbus.

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is het hele jaar door bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit steden als Dordrecht en Rotterdam stap je voor de ingang van het Werelderfgoed uit!

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis