plan | Met de shuttle
plan

Met de shuttle

Betaald parkeren in Alblasserdam en met de shuttle in 10 minuten in Kinderdijk.

Met de auto naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Bezoekers aan het Werelderfgoed parkeren de auto op het Zuiderstek in Alblasserdam.

Matrixborden in Alblasserdam wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Vanaf daar rijden dagelijks (tussen 09.00 en 18.00 uur) shuttlebusjes van en naar de entree van het molengebied. Snel en makkelijk.

Parkeerticket
De kosten voor het parkeren inclusief de shuttlebus zijn € 7,50 per auto. Bestel je parkeerticket eenvoudig online bij het aanschaffen van je entreeticket.

Vervoer terug
Voor het vervoer terug naar Alblasserdam is je online parkeerticket het instapbewijs voor de shuttlebus. Geen online parkeerticket? Haal dan het instapbewijs voor de shuttlebus bij de ticketbalie in het Bezoekerscentrum, dit kan tot 17.00 uur en het is alleen mogelijk om met pin te betalen. De laatste shuttlebus naar Alblasserdam vertrekt om 17.45 uur.

 

Met de fiets

Bij aankomst op de parkeerplaats in Alblasserdam is het naast de shuttleservice ook mogelijk om het Werelderfgoed per fiets te bezoeken. Deze optie zit bij de prijs inbegrepen. Fiets over de dijk, richting de molens en ontdek dit prachtige gebied vanaf je tweewieler!

Op de fiets naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Op de fiets naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Met de auto

Met de auto

In het dorp Kinderdijk mogen alleen vergunninghouders parkeren. Check hier de juiste informatie.

Plan je reis
Met de Waterbus

Met de Waterbus

Niets mooier dan een bezoek aan de molens over het water, en de leukste manier om dat te doen is de Waterbus. In de zomervakantie sta je binnen een half uur bij de molens!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is het hele jaar door bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit steden als Dordrecht en Rotterdam stap je voor de ingang van het Werelderfgoed uit!

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Groepen die met de tourbus naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk reizen maken gebruik van onze Uit & Instapzone. Voor een groepsbezoek is een reservering altijd noodzakelijk!

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis