plan | Met de camper
plan

Met de camper

Parkeren of overnachten?

In Kinderdijk is het niet mogelijk om je camper te parkeren in de bebouwde kom. In de directe omgeving is wel een aantal parkeerplaatsen en overnachtingsplekken.

Een campertour door Nederland is niet compleet zonder een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. Bereid je wel goed voor, want de camper is op veel plekken in Kinderdijk niet welkom. Waar kun je wel parkeren en overnachten?

Parkeren

Camperplek Vletstraat 
Adres: Vletstraat 2, 2957 EB  Nieuw-Lekkerland.
Parkeerplaats naast Zwembad Schoonenburg en tennisbanen. Winkels en bakker op loopafstand. Een kleine 3 kilometer fietsen naar de molens. Het is niet toegestaan op dit terrein te overnachten.

Alleen in het weekend:
Parkeerterrein Royal IHC
Adres: Smitweg 6, 2961 AW Kinderdijk.
Alleen op zaterdag en zondag. Volg de informatieborden in het dorp. Parkeren is hier gratis. Overnachten niet toegestaan. Let op: deze parkeerplaats sluit met een hek om 18.00 uur!

Wel even je plek vinden voor je kan gaan slapen

Overnachten

Overnachten in een camper in Kinderdijk is niet toegestaan. Als u de nacht door wilt brengen, adviseren wij het volgende:

Camper Park Kinderdijk 
Adres: Poldersemolenweg 6, 2952 BP Alblasserdam.
Ruime verblijfplaatsen met alle voorzieningen zoals sanitair, elektra en wifi. Fietsafstand naar de molens: 5,3 km.

Camping Landhoeve 
Adres: Lekdijk 15, 2957 CA  Nieuw-Lekkerland.
Landelijke gelegen minicamping voor campers, caravans en tenten. Comfortabel overnachten met sanitaire voorzieningen, wifi en meer. Fietsafstand 6,5 km.

  • Overzicht camperplekken

    • Waar kun je parkeren en overnachten?
Met de auto

Met de auto

Parkeren in Alblasserdam en met de shuttlebus of fiets naar de entree van het Werelderfgoed. In het dorp Kinderdijk mogen alleen vergunninghouders parkeren.

Plan je reis
Met de Waterbus

Met de Waterbus

Niets mooier dan een bezoek aan de molens over het water, en de leukste manier om dat te doen is de Waterbus.

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is het hele jaar door bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit steden als Dordrecht en Rotterdam stap je voor de ingang van het Werelderfgoed uit!

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Groepen die met de tourbus naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk reizen maken gebruik van onze Uit & Instapzone. Voor een groepsbezoek is een reservering altijd noodzakelijk!

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis