plan | Met de camper
plan

Met de camper

Parkeren of overnachten?

In Kinderdijk is het niet mogelijk om je camper te parkeren in de bebouwde kom. In de directe omgeving is wel een aantal parkeerplaatsen en overnachtingsplekken.

 

Een campertour door Nederland is niet compleet zonder een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. Bereid je wel goed voor, want de camper is op veel plekken in Kinderdijk niet welkom. Waar kun je wel parkeren en overnachten?

Parkeren

Maandag tot en met vrijdag:

Camperpark Kinderdijk
Ruime plaatsen en voorzien van alle gemakken.
Adres: Poldersemolenweg 6,2952 BP Alblasserdam. Fietsafstand: 5,3 km.

Camperplek Vletstraat 
Adres: Vletstraat 2, 2957 EB  Nieuw-Lekkerland.
Parkeerplaats naast Zwembad Schoonenburg en tennisbanen. Winkels en bakker op loopafstand. Een kleine 3 kilometer fietsen naar de molens. Het is niet toegestaan op dit terrein te overnachten.

In het weekend:

Parkeerterrein Royal IHC
Adres: Smitweg 6, 2961 AW Kinderdijk.
Alleen op zaterdag en zondag. Volg de informatieborden in het dorp. Parkeren is hier gratis. Overnachten niet toegestaan. Let op: deze parkeerplaats sluit met een hek om 18.00 uur!

Wel even je plek vinden voor je kan gaan slapen

Overnachten

Overnachten in een camper in Kinderdijk is niet toegestaan. Als u de nacht door wilt brengen, adviseren wij het volgende.

Camper Park Kinderdijk 
Adres: Poldersemolenweg 6,2952 BP Alblasserdam.
Ruime verblijfplaatsen met alle voorzieningen zoals sanitair, elektra en wifi. Fietsafstand naar de molens: 5,3 km.

Camping Landhoeve 
Adres: Lekdijk 15, 2957 CA  Nieuw-Lekkerland.
Landelijke gelegen minicamping voor campers, caravans en tenten. Comfortabel overnachten met sanitaire voorzieningen, wifi en meer. Fietsafstand 6,5 km. Geopend van 9 april t/m 1 oktober.

  • Overzicht camperplekken

    • Waar kun je parkeren en overnachten?
Met de Waterbus

Met de Waterbus

De Waterbus is de ideale manier om ons via het openbaar vervoer te bezoeken. Vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je vaak binnen een half uur in Kinderdijk!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de auto

Met de auto

Parkeren kan alleen bij de entree van Werelderfgoed Kinderdijk. Parkeren in het dorp Kinderdijk is tussen 1 april en 1 november alleen toegestaan voor vergunninghouders.

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Met een groep een bezoek brengen aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er onder de huidige omstandigheden mogelijk is.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis