plan | Met de camper
plan

Met de camper

Parkeren of overnachten?

Een tour door Nederland is gewoon niet compleet zonder een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. Als je met je camper dwars door de geschiedenis van de Nederlandse strijd met het water wilt rijden, dan vind je hier alles over de parkeervoorzieningen en overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Kinderdijk.

Parkeren

Maandag tot en met vrijdag
Camperplek Vletstraat te Nieuw-Lekkerland

Ruime verblijfplaatsen. Naast zwembad Schoonenburg en tennisbanen. Winkels en bakker op loopafstand. Vanaf Nieuw-Lekkerland kun je een fietspad volgen tot de ingang van het molengebied. Fietsafstand 2,9 km. Het is niet toegestaan op dit terrein te overnachten.
Adres: Vletstraat 2, 2957 EB  Nieuw-Lekkerland.

Camperpark Kinderdijk
Grote plaatsen van 10 x 6 meter en voorzien van alle gemakken.
Adres: Marineweg 3a, 2952 BX, Alblasserdam
Fietsafstand: 5,1 km

In het weekend
Op zaterdag en zondag kun je je camper parkeren op het parkeerterrein van Royal IHC, Smitweg 6, Kinderdijk. Volg de informatieborden in het dorp. Het parkeren daar is gratis. Het is niet toegestaan op dit terrein te overnachten.
Let op: deze parkeerplaats sluit met een hek om 18.00 uur!

Het is verboden campers te parkeren binnen de bebouwde kom van het dorp Kinderdijk. Tevens is het verboden om te parkeren op het parkeerterrein van het Werelderfgoed Kinderdijk. Overnachten is niet toegestaan.

Wel even je plek vinden voor je kan gaan slapen

Overnachten

Overnachten in je camper in Kinderdijk is niet toegestaan. Wil je toch blijven slapen dan raden we je de volgende plekken aan.

Camper Park Kinderdijk te Alblasserdam
Ruime verblijfplaatsen van 6×10 m. Aan de haven van Alblasserdam met alle voorzieningen zoals sanitair, elektra en wifi. Winkels op loopafstand. Vanaf Alblasserdam kun je een fietspad volgen tot de ingang van het molengebied. Fietsafstand 5,2 km.
Adres: Marineweg 3a, 2952 BX  Alblasserdam.

Camping Landhoeve te Nieuw-Lekkerland
Landelijke gelegen minicamping voor campers, caravans en tenten. Open van 1 april tot 1 oktober. Comfortabel overnachten met sanitaire voorzieningen, wifi en meer. Fietsafstand 6,5 km.
Adres: Lekdijk 15, 2957 CA  Nieuw-Lekkerland.

 

  • Download alle kampeermogelijkheden

    • Handig voor onderweg
Met de Waterbus

Met de Waterbus

De Waterbus is de ideale manier om ons via het openbaar vervoer te bezoeken. Vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je vaak binnen een half uur in Kinderdijk!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de auto

Met de auto

De auto is niet het ideale vervoermiddel voor een reis naar Kinderdijk. Geen alternatief? Bekijk hier de (parkeer)mogelijkheden.

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Tourbussen maken gebruik van de uit- en instapzone aan de rand van Werelderfgoed Kinderdijk. Groepen moeten altijd hebben gereserveerd!

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis