plan | Met de camper
plan

Met de camper

Parkeren of overnachten?

Een tour door Nederland is gewoon niet compleet zonder een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. Als je met je camper dwars door de geschiedenis van de Nederlandse strijd met het water wilt rijden, dan vind je hier alles over de parkeervoorzieningen en overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Kinderdijk.

Parkeren

Doordeweeks
Tijdens reguliere openingstijden op ons parkeerterrein tegen een vergoeding van €7,50. Let op, het aantal plaatsen is zeer beperkt.

Camperplek Vletstraat te Nieuw-Lekkerland
Ruime verblijfplaatsen. Naast zwembad Schoonenburg en tennisbanen. Winkels en bakker op loopafstand. Vanaf Nieuw-Lekkerland kun je een fietspad volgen tot de ingang van het molengebied. Fietsafstand 2,6 km. Het is niet toegestaan op dit terrein te overnachten.
Adres: Vletstraat 2, 2957 EB  Nieuw-Lekkerland.

In het weekend
Op zaterdag en zondag kun je je camper parkeren op het parkeerterrein van Royal IHC, Smitweg 6, Kinderdijk. Volg de informatieborden in het dorp. Het parkeren daar is gratis. Het is niet toegestaan op dit terrein te overnachten.
Let op: deze parkeerplaats sluit met een hek om 18.00 uur!

Het is verboden campers te parkeren binnen de bebouwde kom van het dorp Kinderdijk. Er is beperkt plek op het parkeerterrein van het Werelderfgoed Kinderdijk. Daar overnachten is niet toegestaan.

Wel even je plek vinden voor je kan gaan slapen.

Overnachten

Overnachten in je camper in Kinderdijk is niet toegestaan. Wil je toch blijven slapen dan raden we je de volgende plekken aan.

Camper Park Kinderdijk te Alblasserdam
Ruime verblijfplaatsen van 6×10 m. Aan de haven van Alblasserdam met alle voorzieningen zoals sanitair, elektra en wifi. Winkels op loopafstand. Vanaf Alblasserdam kun je een fietspad volgen tot de ingang van het molengebied. Fietsafstand 5,2 km.
Adres: Marineweg 3a, 2952 BX  Alblasserdam.

Camping Landhoeve te Nieuw-Lekkerland
Landelijke gelegen minicamping voor campers, caravans en tenten. Open van 7 april tot en met 1 oktober. Comfortabel overnachten met sanitaire voorzieningen, wifi en meer. Fietsafstand 6,5 km.
Adres: Lekdijk 15, 2957 CA  Nieuw-Lekkerland.

 

Met de auto

Met de auto

Werelderfgoed Kinderdijk is prima met de auto te bereiken. Bij ons kun je vlakbij de molens parkeren, zodat je op je gemak alles in je eigen tempo kunt komen beleven.

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de Waterbus

Met de Waterbus

In Kinderdijk draait alles om water, dus als je vanaf Rotterdam of Dordrecht de Waterbus neemt, ben je in een half uurtje in Kinderdijk, maar dan wel helemaal in stijl!

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis