plan | Met de auto
plan

Met de auto

Kinderdijk ligt tussen Dordrecht en Rotterdam

De auto parkeren in Kinderdijk? Het aantal parkeerplaatsen bij de entree van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is beperkt.

 

Ons adres is: Nederwaard 1B, 2961 AS Kinderdijk.

Het aantal parkeerplaatsen bij de entree van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is beperkt. Reis je met de auto naar Kinderdijk? Onze parkeerwachters zullen je naar de juiste plek wijzen. Een auto parkeren kost 7,50 euro, motoren 2,50 euro. Je kan alleen per pin betalen.

Doordeweekse dagen

Adres: Marineweg 3a, 2952BX Alblasserdam.

Vanaf nu is op doordeweekse dagen ook de parkeerplaats in Alblasserdam geopend ter uitbreiding van de parkeergelegenheid. Een pendelbus zal je bij de ingang van het Werelderfgoed afzetten. De parkeerkosten voor auto’s zijn 7,50 euro, de shuttlebus zit hierbij inbegrepen. De bussen rijden twee keer per uur van en naar het Werelderfgoed.

Weekenden

Op zaterdag en zondag en op enkele feestdagen is het parkeerterrein van scheepsbouwer Royal IHC beschikbaar. Adres: Smitweg 6 in Kinderdijk. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen naar de entree van het molengebied.

Met de Waterbus

Met de Waterbus

De Waterbus is de ideale manier om ons via het openbaar vervoer te bezoeken. Vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je vaak binnen een half uur in Kinderdijk!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Met een groep een bezoek brengen aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er onder de huidige omstandigheden mogelijk is.

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis