plan | Met de auto
plan

Met de auto

Gemakkelijk en dichtbij

Met de auto naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Bezoekers aan het Werelderfgoed parkeren de auto aan de Marineweg in Alblasserdam.
Deze shuttle service wordt aangeboden tussen 15 maart en 31 oktober.

Park & Ride

Matrixborden in Alblasserdam wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Vanaf daar rijden dagelijks (tussen 08.30 en 18.00 uur) shuttlebusjes van en naar de entree van het molengebied. Snel en makkelijk.

Adres: Marineweg 3, Alblasserdam

Park & Bike

Bij aankomst op de parkeerplaats in Alblasserdam is het naast de shuttlebus ook mogelijk om het Werelderfgoed per fiets te bezoeken. Deze optie zit, voor alle inzittenden, bij de prijs inbegrepen. Fiets over de dijk, richting de molens en ontdek dit prachtige gebied vanaf je tweewieler!

Parkeerticket

De kosten voor het parkeren, inclusief het vervoer met de shuttlebus of fiets naar Kinderdijk, zijn € 7,50 per auto. Dit geldt voor alle inzittenden van de auto.
Bestel je parkeerticket eenvoudig online bij het aanschaffen van je entreeticket.

Met de camper?

De camper kan op een paar plekken rondom Werelderfgoed Kinderdijk geparkeerd worden. Meer informatie voor campers vind je op deze pagina.

Met de Waterbus

Met de Waterbus

Niets mooier dan een bezoek aan de molens over het water, en de leukste manier om dat te doen is de Waterbus.

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is het hele jaar door bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit steden als Dordrecht en Rotterdam stap je voor de ingang van het Werelderfgoed uit!

Plan je reis
Met de touringcar

Met de touringcar

Groepen die met de touringcar naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk reizen maken gebruik van onze Uit & Instapzone. Voor een groepsbezoek is een reservering altijd noodzakelijk!

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis