plan | Met de auto
plan

Met de auto

Betaald parkeren

Parkeren kan alleen op onze parkeerplaatsen. Zolang onze bezoeklocaties gesloten zijn, is niet mogelijk je parkeerplek vooraf te reserveren. In het dorp mogen alleen vergunninghouders parkeren.

 

Met de auto naar Kinderdijk? Bij de entree van het Werelderfgoed is een (betaalde) parkeerplaats. Na het uitstappen loop je zo de molens tegemoet. Onze parkeerwachters wijzen aan waar je de auto of motor kwijt kunt. Een auto parkeren kost € 7,50 en motoren € 2,50. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.

Onze parkeerwachters wijzen aan waar je de auto of motor kwijt kunt.

Onze parkeerwachters wijzen aan waar je de auto of motor kwijt kunt.

Weekend en feestdagen

Op zaterdag en zondag en op enkele feestdagen is het parkeerterrein van scheepsbouwer Royal IHC beschikbaar. Adres: Smitweg 6 in Kinderdijk. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen naar de entree van het molengebied.

Met de Waterbus

Met de Waterbus

Niets mooier dan een bezoek aan de molens over het water, en de leukste manier om dat te doen is de Waterbus. In de zomervakantie sta je binnen een half uur bij de molens!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is het hele jaar door bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit steden als Dordrecht en Rotterdam stap je voor de ingang van het Werelderfgoed uit!

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Met een groep een bezoek brengen aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er onder de huidige omstandigheden mogelijk is.

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis