plan | Met de auto
plan

Met de auto

Kinderdijk ligt tussen Dordrecht en Rotterdam

De auto is niet het ideale vervoermiddel voor een reis naar Kinderdijk. Geen alternatief? Bekijk hier de (parkeer)mogelijkheden.

 

Het aantal parkeerplaatsen bij de entree van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is zeer beperkt. Onze tip: ga met de Waterbus! Leuk, voordelig en gemakkelijk. Kom je toch met de auto? We hebben bij de entree van het molengebied ongeveer 50 betaalde parkeerplaatsen. Adres: Nederwaard 1. 2961 AS Kinderdijk.

Voor een auto betaal je 5 euro, motoren kost 2,50 euro.

Weekenden

Op zaterdag en zondag en op enkele feestdagen is het parkeerterrein van scheepsbouwer Royal IHC beschikbaar. Adres: Smitweg 6 in Kinderdijk. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen naar de entree van het molengebied. Het parkeren is hier gratis.

Met de Waterbus

Met de Waterbus

De Waterbus is de ideale manier om ons via het openbaar vervoer te bezoeken. Vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je vaak binnen een half uur in Kinderdijk!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Met een groep een bezoek brengen aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er onder de huidige omstandigheden mogelijk is.

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis