| Route & Adres

Route & Adres

Kinderdijk ter voet, fiets, auto of openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is snel en gemakkelijk te bereiken vanuit de omliggende steden, zoals Dordrecht, Rotterdam, Utrecht en zelfs vanaf Amsterdam of Schiphol. De mooiste fietsroutes lopen langs onze molens, maar ook per bus, auto of camper sta je zo voor de deur. Echt reizen in stijl? Pak de Waterbus en profiteer van onze combinatie e-ticket!

Met de Waterbus

Met de Waterbus

In Kinderdijk draait alles om het water, en vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je er met het openbaar vervoer in een half uurtje!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de auto

Met de auto

Werelderfgoed Kinderdijk is prima met de auto te bereiken. Bij ons kun je vlakbij de molens parkeren, zodat je op je gemak alles in je eigen tempo kunt komen beleven.

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

De nieuwe uit- en instapzone betekent meer gemak voor bezoekers, omwonenden en chauffeurs van tourbussen. Lees hier alles over de nieuwe manier van parkeren, afzetten en ophalen.

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een tour door Nederland. Reis je met een camper, bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis
Toeristen dagkaart

Toeristen dagkaart

Neem de trein van elk station in Nederland naar het Werelderfgoed. Profiteer van een toeristen dagkaart, onbeperkt reizen door Nederland.

Plan je reis