| Route & Adres

Route & Adres

Tip: bezoek Kinderdijk met het openbaar vervoer

Werelderfgoed Kinderdijk is snel en gemakkelijk te bereiken vanuit omliggende steden als Dordrecht, Rotterdam, Utrecht en zelfs vanaf Amsterdam of Schiphol. We raden aan ons te bezoeken met het openbaar vervoer. Echt reizen in stijl? Pak de Waterbus en profiteer van ons combinatie e-ticket!

Met de Waterbus

Met de Waterbus

De Waterbus is de ideale manier om ons via het openbaar vervoer te bezoeken. Vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je vaak binnen een half uur in Kinderdijk!

Plan je reis
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Je stopt recht voor de deur van het Werelderfgoed.

Plan je reis
Met de auto

Met de auto

De auto is niet het ideale vervoermiddel voor een reis naar Kinderdijk. Geen alternatief? Bekijk hier de (parkeer)mogelijkheden.

Plan je reis
Met de tourbus

Met de tourbus

Tourbussen maken gebruik van de uit- en instapzone aan de rand van Werelderfgoed Kinderdijk. Groepen moeten altijd hebben gereserveerd!

Plan je reis
Met de camper

Met de camper

Reis je met een camper? Bekijk dan de mogelijkheden voor parkeren en overnachten rond Kinderdijk.

Plan je reis
Op de fiets

Op de fiets

Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht!

Plan je reis