Arrangementen | Winterarrangement
Arrangementen

Winterarrangement

vanaf 15 personen - 90 minuten

Met het winterarrangement geniet je volop van het adembenemende Kinderdijkse winterlandschap. Stap aan boord van fluisterboot Djieuwke en laat je betoveren! Na het bezoek aan Museummolen Blokweer varen we terug naar de Molenhoek waar een warm drankje op je staat te wachten. Onderweg vertelt de gids alles over UNESCO werelderfgoed Kinderdijk en haar geschiedenis.

  • Het winterarrangement boeken?

    • Geniet van Oer-Hollands winterlandschap in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Haal alles uit je bezoek in de winter

Tot 1 maart 2019 bieden we een speciaal winterarrangement aan. Groepen vanaf 15 personen stappen onder leiding van een gids op fluisterboot Djieuwke. Niet met een groep? Op vrijdag 28 december en 4 januari kunnen ook individuen het winterarrangement boeken! Varend langs de molens leer je alles over de geschiedenis van Kinderdijk. Even verderop aan de waterkant staat de opvallende gestalte van museummolen Blokweer op ons te wachten. Zodra je de Blokweer binnenwandelt maak je een sprong van bijna honderd jaar terug in de tijd. Na een bezoek aan de museummolen varen we terug naar de Molenhoek. Hier sluiten we af met een warm drankje naar keuze.

Als het echt te koud wordt....

Wanneer er ijs ligt in de boezems is het arrangement niet te boeken. Maar…. Wie weet is het ijs dan wel dik genoeg om in het fraaie winterse decor je schaatsen onder te binden!

Niet met een groep?

Niet met een groep? Op vrijdag 22 februari en donderdag 28 februari kunnen ook individuen het winterarrangement boeken. Schrijf je snel in voor een van deze dagen om een plek te reserveren. Uiterlijk twee werkdagen van te voren wordt de inschrijving gesloten en bekeken of er voldoende inschrijvingen zijn.

Inschrijven