Arrangementen | Hoge Lijn
Arrangementen

Hoge Lijn

vanaf 15 personen - 120 minuten

Met het arrangement Hoge Lijn krijgt je hele reisgezelschap met één voordelig ticket toegang tot allebei onze Museummolens en kun je in ons bezoekerscentrum, gevestigd in het oude Wisboomgemaal, genieten van een speciale multiscreen film over Kinderdijk en het verhaal van hoe dit UNESCO Werelderfgoed ooit is ontstaan.

  • Arrangement Hoge Lijn boeken?

    • Inclusief gratis toegang tot de Museummolens Nederwaard en Blokweer en de multiscreen film in het Wisboomgemaal

Bekijk alle molens van Kinderdijk op je gemak

Wie kiest voor ons Hoge Lijn arrangement is niet alleen slim bezig vanwege voordelige toegangsprijzen, maar kan ook met de hele groep de tijd nemen om Kinderdijk van binnen en van buiten goed te leren kennen. Op het molencomplex van het Werelderfgoed wandelen jullie op je gemak tussen de rietkragen van molen naar molen. Onderweg komen jullie vanzelf langs onze twee Museummolens, waar jullie naar binnen mogen om met eigen ogen te zien hoe het leven in een molen er vroeger uitzag.

Wandelen langs de molens van Kinderdijk

Wandelen langs de molens van Kinderdijk

Beleef de Museummolens en het Wisboomgemaal

In onze Museummolens zien jullie met eigen ogen hoe een molenaar en zijn hele gezin vroeger in de molens leefden. Zoiets moet je echt van dichtbij meemaken om het je voor te kunnen stellen, dus stap zelf het molenaarsleven binnen met ons Hoge Lijn arrangement! In het bezoekerscentrum van het oude Wisboomgemaal zie je de machtige machines van de oude dieselpompen staan, terwijl je ontspant en geniet van onze multiscreen film over het verhaal van Werelderfgoed Kinderdijk. Zo raakt de hele groep op eigen tempo vertrouwd met de geschiedenis en de menselijke kant van het eeuwenoude molenaarsbestaan in Nederland.