Arrangementen | Duiker
Arrangementen

Duiker

vanaf 15 personen - 90 minuten

Laat je met je gezelschap heerlijk ontspannen rondvaren over de boezems van Kinderdijk. Vanaf de stille fluisterboot maak je een rondvaart lang de molens van een half uur. Zo heb je tijd genoeg voor de mooiste foto’s. In de Museummolens en ons bezoekerscentrum leer je van dichtbij hoe in Kinderdijk de molens en gemalen hun werk doen.

  • Arrangement Duiker boeken?

    • Inclusief gratis toegang tot museummolen Nederwaard en Blokweer en de multiscreen film in het Wisboomgemaal

Beleef heel Kinderdijk ontspannen vanaf het water

Het arrangement Duiker is een prachtige manier om Kinderdijk te beleven. Een rondvaart over de boezems, waar het water uit de poldergrond naartoe wordt gemalen, geeft je alle tijd om de meest fantastische foto’s te maken vanaf een uniek gezichtspunt. De schipper neemt je met de stille fluisterboot mee langs al onze molens, dus met ons Duiker arrangement kan het hele gezelschap in alle rust genieten van een onvergetelijk inkijkje in de molenwereld van Kinderdijk.

Varend over regenwater dat door molens en gemalen is opgemalen naar de lage boezem.

Varend over regenwater dat door molens en gemalen is opgemalen naar de lage boezem.

Bekijk een Museummolen en een gemaal van binnen

In het arrangement is ook een bezoek aan onze Museummolen Nederwaard inbegrepen, waar je met eigen ogen ziet hoe het was om met een heel gezin in een echte molen te leven en te werken. Ook een bezoek aan ons bezoekerscentrum Wisboomgemaal staat op het programma. Hier zie je een multiscreen film over het verhaal van Kinderdijk, zodat je precies weet hoe het Werelderfgoed en haar molens zo wereldberoemd zijn geworden.