Rondvaartboot

Op de Lage Boezem van de Overwaard varen twee verschillende rondvaartboten. Vanaf het water heeft u een prachtig zicht op onze molens en ons gebied.
 
Een kaartje voor de rondvaart kunt u bij al onze kassapunten kopen. Met dat kaartje kunt u kiezen voor één van beide boten.
 
Met de Canal Hopper Prins Friso kunt u varen en op- en afstappen bij vier van onze bezoekpunten. De fluisterboot start bij het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal en vaart vervolgens naar het Parkeerterrein, Museummolen Nederwaard, Museummolen Blokweer en vaart dan weer naar het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal. Deze Prins Friso is een open terrasboot. Hij vaart een rondje van 30 minuten en is bovendien geschikt voor rolstoelen.
 
De Canal Cruiser (de veerpont No 6) vaart u vanaf het Parkeerterrein een rondje langs de molens. De Canal Cruiser vaart een rondje van een half uur.
 

Voor meer informatie zie prijzen en informatie.

Groepen van 15 tot 50 personen kunnen een reis boeken op de Djieuwke, de gesloten fluisterboot. Deze boot biedt tal van mogelijkheden, tot aan catering aan boord toe. Het arrangement Duiker boekt u hier
 
                                         
Djieuwke