Groepsuitje naar de molens van Kinderdijk

Werelderfgoed Kinderdijk vormt het perfecte decor voor een gezellig groepsuitje. Of u nu een personeelsuitje, familie-uitje of verenigingsuitje organiseert, het Kinderdijkse molencomplex biedt voor elk wat wils. Geniet van de prachtige vergezichten, verken de indrukwekkende windmolens van binnen en buiten, breng een bezoek aan de molenwerkplaats en trek de schitterende, uitgestrekte natuur in.

Een uitje naar Kinderdijk staat garant voor een dagje weg om nooit meer te vergeten!

Groepsuitje met persoonlijke gids


Voor een groepsuitje biedt Werelderfgoed Kinderdijk een aantal specifieke programma’s aan. Zo kan een privégids uw groep rondleiden door de Museummolen, de werkplaats en de omliggende natuur. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en komt op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek. Een aansluitende fiets- of wandeltocht door de karakteristieke omgeving is een absolute aanrader om uw groepsuitje compleet te maken.

Voor meer informatie over een groepsuitje of groepsverblijf in Kinderdijk kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 078 691 2830 of via e-mailadres: info@kinderdijk.nl.

Groepsarrangementen