Groepsarrangementen

terug naar overzicht

Arrangement: Duiker

 
Maak een tocht met een rondvaartboot en breng een bezoek aan de museummolen en een multiscreen film over het gebied in het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal.

Het arrangement is inclusief:

· Rondvaart op de lage boezem
Een half uur durende rondvaart op de lage boezem van de Overwaard langs de molens met een elektrische (fluister) rondvaartboot. De rondvaartboot zet u af bij de museummolen.

· Entree museummolen Nederwaard
U kunt de hele molen van binnen en buiten verkennen en bij voldoende wind wordt de molen zelfs in werking gesteld!

· Entree multiscreen film over molengebied Kinderdijk in bezoekerscentrum
Te midden van de vliegwielen en centrifugaalpompen kunt u hier op zes schermen een film bekijken over het molengebied van Kinderdijk.
 
Uw arrangement start bij het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal. Hier kunt u ons in het voormalig stoomgemaal op uw gemak rondkijken, iets nuttigen of een mooie souvenir uitzoeken. In de voorzaal vindt u een mooie kleine expositie.

Vervolgens kunt u de indrukwekkende machinekamer van het Wisboomgemaal verkennen. Te midden van de vliegwielen en centrifugaalpompen kunt u hier op zes schermen een film bekijken over het molengebied van Kinderdijk. De film is ondertiteld in vier talen. Deze film duurt ongeveer 12 minuten.

Na het bezoek aan het Wisboomgemaal stapt u bij het bezoekerscentrum in de Djieuwke, de elektrische rondvaartboot. De Djieuwke vaart ongeveer 30 minuten op de lage boezem van de Overwaard langs de molens van Kinderdijk. De ramen kunnen over de hele lengte open bij mooi weer en bij koud weer kan de verwarming aan. De Djieuwke zet u af bij de Museummolen.

Ontdek de authentieke binnenkant van de Museummolen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het interieur stamt nog uit de vijftiger jaren van de vorige eeuw, toen de laatste bewoner deze molen verliet. De molenaar is altijd aanwezig bij de Museummolen om u welkom te heten en uw vragen te beantwoorden. Een bezoek aan de Museummolen duurt ongeveer 30 minuten.

Ook de wandelliefhebber komt niets tekort, u kunt vanaf de museummolen in ongeveer 15 minuten richting de parkeerplaats lopen met uitzicht op de molens. 
 
Het arrangement duurt ongeveer 1,5 uur.
Te boeken vanaf 15 personen.

Prijzen:
Vanaf 15 personen €13,50 p.p.
Kind 4 t/m 12 jaar €11,00 p.p
Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Bezoek is inclusief bezoek museummolen, multiscreen film en rondvaart 
Prijzen zijn inclusief 6% btw

Aanvragen

Met behulp van dit arrangementenformulier kunt u een aanvraag doen. We nemen dan snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0031(0)78 6912830.

Het is niet mogelijk om direct online een arrangement te boeken.

 

Extra bij te boeken

 

calender

We nemen uw aanvraag in behandeling en nemen contact met u op over de definitieve reservering.

* verplichte velden
Bel voor vragen of reserveringen

0031(0)78 6912830

€ 13,50 p.p

vanaf 15 personen

Duiker

  • Rondvaart langs molens op Djieuwke
  • Bezoek aan museummolen Nederwaard
  • Multiscreen film in Wisboomgemaal
  • Bezoek van 1,5 uur