Groepsarrangementen

terug naar overzicht

Arrangement: Hoge lijn

 
Kom naar het beroemde 18e eeuwse Unesco Werelderfgoed Kinderdijk en breng een bezoek aan de museummolen Nederwaard en Blokweer en een multiscreen film over het gebied.
 
Het arrangement is inclusief:

· Entree Museummolen Nederwaard
Museummolen Nederwaard toont het leven en werken van de families die rond 1900 op onze molens woonden. U kunt de hele molen van binnen en buiten verkennen en bij voldoende wind wordt de molen zelfs in werking gesteld!
 
· Entree Museummolen Blokweer
Op Museummolen Blokweer kun je ervaren hoe het is om als molenaar te werken. 
 
· Entree multiscreen film over molengebied Kinderdijk 
Uw arrangement start bij het Bezoekerscentrum Wisboomgemaal. Hier kunt u ons in het voormalig stoomgemaal op uw gemak rondkijken, iets nuttigen of een mooie souvenir uitzoeken. In de voorzaal vindt u een mooie kleine expositie. 
 
Vervolgens kunt u de indrukwekkende machinekamer van het Wisboomgemaal verkennen. Te midden van de vliegwielen en centrifugaalpompen kunt u hier op zes schermen een film bekijken over het molengebied van Kinderdijk. De film is ondertiteld in vier talen. Deze film duurt ongeveer 12 minuten. 
 
Ook de wandelliefhebber komt niets tekort, u kunt vanaf het bezoekerscentrum Wisboomgemaal ongeveer in 20 minuten tussen de molens wandelen naar de Museummolen. 
 
Ontdek de authentieke binnenkant van de Museummolen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het interieur stamt nog uit de vijftiger jaren van de vorige eeuw, toen de laatste bewoner deze molen verliet. De molenaar is altijd aanwezig bij de Museummolen om u welkom te heten en uw vragen te beantwoorden.  Een bezoek aan de Museummolen duurt ongeveer 30 minuten.
 
Het ticket Hoge lijn is voor minder dan 15 personen aan de kassa los verkrijgbaar voor de vaste prijs of te bestellen via de website met 10% korting.
 
Het arrangement duurt ongeveer 1.5 uur.
Te boeken vanaf 15 personen.

Prijzen:
Tot 15 personen €8,00 p.p.
Vanaf 15 personen €7,00 p.p.
Kind t/m 12 jaar €4,50 p.p.
Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Bezoek is inclusief bezoek museummolen Nederwaard en Blokweer en multiscreen film in Bezoekerscentrum Wisboomgemaal.
Prijzen zijn inclusief 6% btw

Aanvragen

Met behulp van dit arrangementenformulier kunt u een aanvraag doen. We nemen dan snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0031(0)78 6912830.

Het is niet mogelijk om direct online een arrangement te boeken.

 

Extra bij te boeken

 

calender

We nemen uw aanvraag in behandeling en nemen contact met u op over de definitieve reservering.

* verplichte velden
Bel voor vragen of reserveringen

0031(0)78 6912830

€ 7,00 p.p

vanaf 15 personen

Hoge lijn

  • Bezoek aan Museummolen Nederwaard
  • Bezoek aan Museummolen Blokweer
  • Multiscreen film in Wisboomgemaal
  • Bezoek van 2 uur