| Tijd voor vrijwilligerswerk?

Tijd voor vrijwilligerswerk?

Vrijwilligers gezocht voor UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel zo’n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

Het kan bijna niemand zijn ontgaan: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk blijft volop in ontwikkeling. We zijn daarom dringend op zoek naar versterking van ons team vrijwilligers! Ga jij binnenkort aan de slag als gids, schipper, host, kassamedewerker of klusser?

Ontdek meer

Heb je interesse in een vrijwilligersfunctie in Werelderfgoed Kinderdijk? Op dinsdag 30 mei van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 3 juni van 10.00 – 12.00 uur vinden er weer open dagen plaats voor potentiele nieuwe vrijwilligers. Op deze dag schetst onze Vrijwilligerscoördinator je graag een volledig beeld van alle werkzaamheden als gids, schipper, host, kassamedewerker of klusser binnen het Werelderfgoed. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Graag tot ziens in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk!

Komen deze data je niet uit?

Kan je niet op één van de twee open dagen komen, maar wil je wel meer informatie? Neem dan direct contact op met onze Vrijwilligerscoördinator Paola Zimmerman. Zij vertelt je graag meer over vrijwilligerswerk bij de molens van Kinderdijk.

Ontmoet onze vrijwilligers van het Werelderfgoed

Ontmoet onze vrijwilligers van het Werelderfgoed