| Kinderdijk zoekt versterking!

Kinderdijk zoekt versterking!

Vrijwilligers gezocht voor UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel zo’n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

Het kan bijna niemand zijn ontgaan: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk blijft volop in ontwikkeling. We zijn daarom dringend op zoek naar versterking van ons team vrijwilligers! Gidsen, schippers, gastheren/vrouwen, kassamedewerkers, klussers: onze wensenlijst is uitgebreid.

Ontdek meer

Tijdens een open dag schetsen onze medewerkers en vrijwilligers een volledig beeld van alle werkzaamheden als gids, schipper, gastheer/ -vrouw, kassamedewerker en klusser binnen het Werelderfgoed. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop van de open dag maken we graag een vervolgafspraak met je voor een rondleiding op ons Werelderfgoed. Voor 2022 staat de volgende open dag nog op de kalender:

  • zaterdag 8 oktober 2022 van 12.00 – 16.00 uur

Komt deze datum je niet uit en wil je toch meer weten? Stuur dan een mail voor meer informatie en/ of een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

Ontmoet onze vrijwilligers van het Werelderfgoed

Ontmoet onze vrijwilligers van het Werelderfgoed