| Onderwijs

Onderwijs

Schoolreisje naar wereldberoemde molens

Groep 5 t/m 8

Ons pakket Molenaarsknecht is geschikt voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool. Met klompen aan leren kinderen in 2,5 uur alles over het leven en werken op een molen.

* Bezoek Museummolen Blokweer
* Uitleg en spel door molenaar
* Speurtocht
* Groep 5 t/m 8
* Duur 2 tot 2,5 uur
* € 5.00 per kind incl. varen of € 4.00 per kind excl. varen
* Max. 3 begeleiders gratis mee

Lees meer
Groep 5 t/m 8

Gastles over werelderfgoed Kinderdijk

Wat maakt werelderfgoed Kinderdijk bijzonder en uniek? Deel je kennis en ervaring. Met een opzet over het geven van een gastles en een bijbehorende presentatie, helpen wij je graag met het delen van je kennis over een uniek stukje Nederland.

Lees meer
Gastles over werelderfgoed Kinderdijk

Speciaal onderwijs

In het najaar van 2018 ontvingen we voor het eerst twee klassen uit het speciaal onderwijs. Dat is wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Een bezoek van een groep rolstoelers is voor ons in het uitgestrekte Werelderfgoed en de krappe museummolens wel een uitdaging. Van plan om ons te bezoeken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het programma wordt in overleg samengesteld. Prijs nader te bepalen.

Lees meer
Speciaal onderwijs

Educatie van Werelderfgoed Nederland

Van plan om binnenkort je leerlingen kennis te laten maken met het werelderfgoed? Stichting Werelderfgoed Nederland heeft een aantal educatie middelen ontwikkeld die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Lees meer
Educatie van Werelderfgoed Nederland

Spreekbeurt over Werelderfgoed Nederland

Het Koninkrijk der Nederlanden telt maar liefst tien UNESCO werelderfgoederen. Elk vertelt een uniek verhaal op het gebied van waterbeheer, burgersamenleving en (land)ontwerp. Wil jij binnenkort een spreekbeurt geven over de werelderfgoederen van Nederland?

Lees meer
Spreekbeurt over Werelderfgoed Nederland