| Herfst in Kinderdijk

Herfst in Kinderdijk

Geniet van de prachtige omgeving in en rondom Werelderfgoed Kinderdijk

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk: dit icoon van Holland is dé plek voor een leuk dagje uit. Ook voor de wat jongere kinderen is er meer dan genoeg te zien, doen, leren en ontdekken.

Kinderdijk is één van de twaalf Werelderfgoederen in het Koninkrijk der Nederlanden. Een plek die je minimaal één keer in je leven gezien moet hebben! Beleef deze herfst een onvergetelijk, educatief dagje uit in ons beeldschone Werelderfgoed.

  • Bezoek de drie molenmusea
  • Geniet van een adembenemend uitzicht tijdens een rondvaart
  • Tijdens een speurtocht leren en ontdekken kinderen spelenderwijs over Kinderdijk
  • Ga op avontuur tijdens een tour met een gids
  • Geniet van het speciale herfstaanbod in ons café
Bestel jouw tickets

Spelenderwijs leren en ontdekken

Ook voor de wat jongere kinderen is er meer dan genoeg te zien, doen, leren en ontdekken. Leer aan de hand van een leuke speurtocht spelenderwijs meer over de molens in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Zie jij het verschil tussen een watermolen en graanmolen? Er staan op meerdere locaties molens verborgen.

Heb jij ze allemaal gevonden? Dan krijg je van ons een leuk kleinigheidje mee naar huis!

Inhoud ticket
Kom meer te weten over het leven bij Museummolen Blokweer.

Kom meer te weten over het leven bij Museummolen Blokweer.

De Kinderdijk Tour

Haal meer uit je bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk met de Kinderdijk Tour! Ga samen met een gids terug in de tijd in een avontuur vol wieken, water en wilskracht! Kom in de werkplaats meer te weten over het molenmakersambacht, wandel langs de molens terwijl een kenner uit de streek je van alles vertelt over dit unieke gebied en ervaar van dichtbij hoe het leven vroeger op een molen was tijdens een bezoek aan Museummolen Nederwaard. Na afloop van de tour is er nog tijd over om zelf de andere locaties te bezoeken.

Om deel te kunnen nemen aan de Kinderdijk Tour dien je vooraf een entreeticket gekocht te hebben.

Meer informatie over de Kinderdijk Tour
Wandel mee met een gids

Wandel mee met een gids

Hapje en een drankje

Een dagje Kinderdijk is niet compleet zonder een bezoek aan ons Kinderdijk-café. Hier geniet je momenteel (naast het gebruikelijke assortiment) van een speciaal herfstaanbod. Benieuwd naar wat dat is? Kom dan langs!

Wist je dat je bij een bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk geen coronatoegangsbewijs nodig hebt? Alleen bij onze horecalocaties wordt hier om gevraagd (m.u.v. de terrassen & afhaal).

Het Bezoekerscentrum
Kom opwarmen in ons Kinderdijk-café.

Kom opwarmen in ons Kinderdijk-café.

  • Oer-Hollands dagje uit

    • Dat doe je natuurlijk in Kinderdijk.