| Groepsentree

Groepsentree

Ontdek Kinderdijk op verschillende manieren, met of zonder gids.

Groepen van vijftien personen of meer moeten altijd reserveren om een bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk te brengen. Zij komen het molengebied binnen via de groepsentree. Voor groepen hebben we diverse arrangementen.

Groepsentree

Groepen van minimaal vijftien personen die niet hebben gereserveerd, krijgen geen toegang tot UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk! Alle groepen vanaf de riviercruises en vanuit tourbussen komen het Werelderfgoed binnen via de nieuwe entreezone. Die is te bereiken via de uit- & instapzone. Alle groepen worden daar ontvangen aan de receptie van het nieuwe groepsentreegebouw, waar de boeking wordt gecontroleerd.

Arrangementen

Voor groepen hebben we diverse arrangementen in de aanbieding: Hoge Lijn, Duiker, Rondvol, Stormeind en Molenaarsknecht (voor kinderen). Bekijk onze arrangementenpagina voor de details. Reserveren moet minimaal vijf werkdagen voor het bezoek. Als je echt alles wilt weten over het leven in en om de molens van Kinderdijk, dan is het de moeite waard om één van onze gidsen in te schakelen. Je eigen gids met persoonlijke verhalen en een schat aan kennis, maakt je groepsuitje nóg specialer.

De entree voor groepen.

De entree voor groepen.

Tijdslot

Groepen die van ons een reserveringsbevestiging hebben ontvangen moeten deze tonen (digitaal of geprint) aan de medewerker van de receptie. Voor elke groep wordt een tijdslot geboekt. Op tijd zijn is zéér belangrijk vanwege de veiligheid en voor de doorstroming. Mocht een groep niet op tijd zijn bestaat het risico dat het geplande bezoek wordt gecanceld.

Reserveren?

Onze afdeling reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via info@kinderdijk.nl en 078-6912830. Of vraag aan via onze arrangementenpagina.

Contact