| Groepsentree

Groepsentree

Ontdek Kinderdijk op verschillende manieren, met of zonder gids.

Wanneer je als groep van vijftien personen of meer alles uit je bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk wil halen, boek je één van onze arrangementen. Dan draag je bovendien bij aan het onderhoud van de molens.

Groepsentree

Alle groepen vanaf de riviercruises en vanuit tourbussen komen het Werelderfgoed binnen via de nieuwe entreezone. Die is te bereiken via de uit- & instapzone. Alle groepen worden daar ontvangen aan de receptie van het nieuwe groepsentreegebouw, waar de boeking wordt gecontroleerd. Als je echt alles wilt weten over het leven in en om de molens van Kinderdijk, dan is het de moeite waard om één van onze gidsen in te schakelen. Je eigen gids met persoonlijke verhalen en een schat aan kennis, maakt je groepsuitje nóg specialer. Zonder reservering is toegang tot Werelderfgoed Kinderdijk niet mogelijk!

Kinderdijk-arrangementen

We hebben diverse smaken in de aanbieding: Hoge Lijn, Duiker, Rondvol, Stormeind en Molenaarsknecht (voor kinderen). Bekijk onze arrangementenpagina voor de details. Groepen van meer dan vijftien personen dienen minimaal vijf werkdagen voor hun bezoek te boeken.

De entree voor groepen.

De entree voor groepen.

Groepen die van ons een reserveringsbevestiging hebben ontvangen moeten deze tonen (digitaal of geprint) aan de medewerker van de receptie. Voor elke groep wordt een tijdslot geboekt. Op tijd zijn is zéér belangrijk vanwege de veiligheid en voor de doorstroming. Mocht een groep niet op tijd zijn bestaat het risico dat het geplande bezoek wordt gecanceld. Tip: er zijn nieuwe toiletten bij de groepsentree. Terwijl de tourleader zich meldt bij de receptie, kan de groep alvast naar het toilet.

Reserveren?

Onze afdeling reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via info@kinderdijk.nl en 078-6912830. Of vraag aan via onze arrangementenpagina.

Contact

Uit & instapzone

De uit- & instapzone is alleen bedoeld om passagiers af te zetten en op te halen. Parkeren van de tourbussen kan in Nieuw-Lekkerland. Check voor meer informatie onze uit & instapzone-pagina. Handhavers controleren er op foutparkeren!