| Fietsen

Fietsen

Geniet van de prachtige omgeving

De prachtige natuur en de culturele rijkdom van de Alblasserwaard nodigen je uit om de meest fantastische fietstochten te maken. Genieten in het weidse polderland in en rondom UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, waar schitterende wolkenluchten, groene weides, lieflijke oude dorpjes en heel veel meer op je wachten…

Kinderdijk ligt in het midden van een aantal prachtige fietsroutes. Verken zelf op je fiets het typisch Hollandse landschap vol wind, water en weilanden.  In onze Kinderdijk app (Kinderdijk UNESCO Officieel) vind je verschillende fietsroutes. Eenmaal bij ons krijg je met je online aangekocht entreeticket toegang tot al onze bezoeklocaties.

Bekijk video Bekijk video
Geniet van oer-Hollands uitzicht op de fiets.

Verhuur fietsen

Met meer dan vijftig molens is een fietsroute door de Albasserwaard een aanrader voor iedereen die Holland van dichtbij wil beleven. Vanuit nabijgelegen steden als Gouda, Dordrecht en Rotterdam is Kinderdijk goed met de fiets bereikbaar. Met de Waterbus reis je ’s zomers binnen een half uur vanuit Rotterdam en Dordrecht naar Kinderdijk. Fiets huren? Dat kan onder meer bij:
Café De Klok, Molenstraat 117, 2961 AK  Kinderdijk. Op 500 meter van de entree naar het molengebied.
Tourist Info Alblasserdam, Zuiderstek 1, 2952 AZ  Alblasserdam. Afstand 5,2 km.

Bestel tickets