Doen | Groepsarrangement
Doen

Groepsarrangement

Ontdek Kinderdijk op verschillende manieren, met of zonder gids.

Wanneer je als groep van vijftien personen of meer alles uit je bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk wil halen, boek je één van onze arrangementen. Dan draag je bovendien bij aan het onderhoud van de molens.

Kinderdijk-arrangementen

We hebben diverse smaken in de aanbieding: Hoge Lijn, Duiker, Rondvol, Stormeind en Molenaarsknecht (voor kinderen). Bekijk onze arrangementenpagina voor de details. Groepen van meer dan vijftien personen dienen minimaal vijf werkdagen voor hun bezoek te boeken.

Groepsentree

Alle groepen vanaf de riviercruises en vanuit tourbussen komen het Werelderfgoed binnen via de nieuwe entreezone. Die is te bereiken via de uit- & instapzone. Alle groepen worden daar ontvangen aan de receptie van het nieuwe groepsentreegebouw, waar de boeking wordt gecontroleerd. Als je echt alles wilt weten over het leven in en om de molens van Kinderdijk, dan is het de moeite waard om één van onze gidsen in te schakelen. Je eigen gids met persoonlijke verhalen en een schat aan kennis, maakt je groepsuitje nóg specialer. Zonder reservering is toegang tot Werelderfgoed Kinderdijk niet mogelijk!

De entree voor groepen.

De entree voor groepen.

Groepen die van ons een reserveringsbevestiging hebben ontvangen moeten deze tonen (digitaal of geprint) aan de medewerker van de receptie. Voor elke groep wordt een tijdslot geboekt. Op tijd zijn is zéér belangrijk vanwege de veiligheid en voor de doorstroming. Mocht een groep niet op tijd zijn bestaat het risico dat het geplande bezoek wordt gecanceld. Tip: er zijn nieuwe toiletten bij de groepsentree. Terwijl de tourleader zich meldt bij de receptie, kan de groep alvast naar het toilet.

Reserveren?

Onze afdeling reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via info@kinderdijk.nl en 078-6912830. Of vraag aan via onze arrangementenpagina.

Contact

Uit & instapzone

De uit- & instapzone is alleen bedoeld om passagiers af te zetten en op te halen. Parkeren van de tourbussen kan in Nieuw-Lekkerland. Check voor meer informatie onze uit & instapzone-pagina. Handhavers controleren er op foutparkeren!

Op pad met een gids

Op pad met een gids

Onze gidsen maken elk groepsbezoek bijzonder. Met hun kennis en persoonlijke verhalen vertellen ze je alles over het leven in dat kleine land onder de zeespiegel.

Lees meer
Molenwerkplaats

Molenwerkplaats

Omdat onze molens altijd klaar moeten zijn om in actie te komen, houden we ze in topconditie. In onze werkplaats zie je hoe we dat doen.

Lees meer
Kinderdijk en educatie

Kinderdijk en educatie

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is een uitstekende plek voor een schoolreisje. Alle aspecten van onze eeuwenoude strijd tegen het water zijn hier zichtbaar.

Lees meer