Evenementen | Workshop landschapsfotografie
Evenementen

Workshop landschapsfotografie

25 feb 2023

Of je nu een beginner of gevorderd bent, iedereen wordt tijdens deze workshop uitgedaagd op zijn of haar niveau. Met topfotograaf Bob Luijks til je jouw skills tot een hoger niveau. De workshop wordt gegeven op zaterdag 25 februari 2023.

Je stapt de deur uit en kan in principe direct aan de slag. Landschapsfotografie is voor iedereen bereikbaar en daarom ook zo populair. Maar hoe maak je precies die ene inspirerende landschapsfoto? Topfotograaf Bob Luijks is er voor jou om de fijnste kneepjes uit het vak te leren. En dat in de meest inspirerende omgeving van Nederland: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.

Niet zomaar een workshop

Alle deelnemers mogen hun beste foto opsturen en wij maken van de winnende foto een ansichtkaart die heel 2023 wordt verkocht in onze Giftshop. Een unieke kans om jouw werk aan de wereld te tonen!

Toon jouw mooiste foto aan de wereld 

Fotograaf: Bob Luijks

Prijs: € 95,-

Aantal plaatsen: Vijftien

Niveau: beginners en gevorderd

Datum: Zaterdag 25 februari 2023

Tijdstip: 10:45 - 14:30 uur

Unieke locatie: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Deelnemen

Niveau deelnemers

De workshop richt zich op amateurfotografen met of zonder ervaring. Enkele algemene fotografische termen, zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte, moeten wel bekend zijn. Het kunnen werken met je eigen camera is een vereiste.

Benodigdheden

Naast een digitale spiegelreflex- of spiegelloze camera is een statief onmisbaar. Voor deze workshop zijn alle lenzen van groothoek tot en met telelens geschikt. Een draadontspanner/afstandsbediening is aan te raden, maar geen vereiste om deel te nemen aan de workshop. Neem bij slecht weer regenkleding en een regenhoes voor de camera mee.

Voorwaarden

Door je aan te melden voor de fotografieworkshop ga je akkoord met deze voorwaarden. Je aanmelding is pas definitief als je betaald hebt.
● Aanmelding is voor één persoon.
● Minimale leeftijd is 12 jaar.
● Houd er rekening mee dat de fotograaf die de cursus geeft uitgaat van minimale ervaring* met je digitale reflexcamera.
● Aantal deelnemers aan de workshop is beperkt: vol is vol.
● Door je in te schrijven voor deze fotografieworkshop ga je akkoord met onze privacyverklaring.
● Annuleren is niet mogelijk.

*vertrouwd zijn met je camera en weten hoe diafragma, sluitertijd en ISO ingesteld kunnen worden.

Wist je dat...

Deze fotografieworkshop wordt aangeboden als één van de vele activiteiten die dit jaar op de planning staat? Werelderfgoed Kinderdijk staat namelijk sinds 6 december 2022 25 jaar op de UNESCO Werelderfgoedlijst. En dat gaan we een jaar lang vieren met diverse activiteiten! 

Workshop landschapsfotografie

Workshop landschapsfotografie

Of je nu een beginner of gevorderd bent, iedereen wordt tijdens deze workshop uitgedaagd op zijn of haar niveau.

Lees meer
Fotografieworkshop zonsopkomst

Fotografieworkshop zonsopkomst

Een prachtkans voor elke fotoliefhebber: neem deel aan onze fotografieworkshop tijdens zonsopkomst en leer de fijne kneepjes van topfotograaf Bob Luijks.

Lees meer
Fotografieworkshop zonsondergang

Fotografieworkshop zonsondergang

Volg de fotografieworkshop tijdens zonsondergang en ontdek alle geheimen van dit bijzondere gebied. De workshop wordt gegeven op zaterdag 25 februari 2023.

Lees meer