Evenementen | Fotografieworkshop zonsondergang
Evenementen

Fotografieworkshop zonsondergang

25 feb 2023

Volg de fotografieworkshop tijdens zonsondergang en ontdek alle geheimen van dit bijzondere gebied. De workshop wordt gegeven op zaterdag 25 februari 2023.

Adembenemend. Dat is hetgeen wat in je opkomt als je dé foto maakt van dit unieke stukje Holland in combinatie met zonsondergang. Maar hoe maak je precies die perfecte foto? Welke techniek gebruik je? Fotograaf Jan Koppelaar neemt jou mee op avontuur en leert je de kneepjes van het vak.

Niet zomaar een workshop

Alle deelnemers mogen hun beste foto opsturen en wij maken van de winnende foto een ansichtkaart die heel 2023 wordt verkocht in onze Giftshop. Een unieke kans om jouw werk aan de wereld te tonen!

Toon jouw mooiste foto aan de wereld

Fotograaf: Jan Koppelaar

Prijs: € 95,-

Aantal plaatsen: Tien

Niveau: beginners en gevorderd

Datum: Zaterdag 25 februari 2023

Tijdstip: 15:00 - 18:45 uur

Unieke locatie: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Deelnemen

Niveau deelnemers

De workshop richt zich op amateurfotografen met of zonder ervaring. Enkele algemene fotografische termen, zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte, moeten wel bekend zijn. Het kunnen werken met je eigen camera is een vereiste.

Benodigdheden

Naast een digitale spiegelreflex- of spiegelloze camera is een statief onmisbaar. Een standaardlens behoort tot je uitrusting en een groothoeklens kan je optioneel meenemen. Een draadontspanner/afstandsbediening is aan te raden, maar geen vereiste om deel te nemen aan de workshop. Neem bij slecht weer regenkleding en een regenhoes voor de camera mee. Een zaklamp om de camera in het donker, na zonsondergang, te bedienen kan goed van pas komen.

Voorwaarden

Door je aan te melden voor de fotografieworkshop ga je akkoord met deze voorwaarden. Je aanmelding is pas definitief als je betaald hebt.
● Aanmelding is voor één persoon.
● Minimale leeftijd is 12 jaar.
● Houd er rekening mee dat de fotograaf die de cursus geeft uitgaat van minimale ervaring* met je digitale reflexcamera.
● Aantal deelnemers aan de workshop is beperkt: vol is vol.
● Door je in te schrijven voor deze fotografieworkshop ga je akkoord met onze privacyverklaring.
● Annuleren is niet mogelijk.

*vertrouwd zijn met je camera en weten hoe diafragma, sluitertijd en ISO ingesteld kunnen worden.

Wist je dat...

Deze fotografieworkshop wordt aangeboden als één van de vele activiteiten die dit jaar op de planning staat? Werelderfgoed Kinderdijk staat namelijk sinds 6 december 2022 25 jaar op de UNESCO Werelderfgoedlijst. En dat gaan we een jaar lang vieren met diverse activiteiten! 

Workshop landschapsfotografie

Workshop landschapsfotografie

Of je nu een beginner of gevorderd bent, iedereen wordt tijdens deze workshop uitgedaagd op zijn of haar niveau.

Lees meer
Fotografieworkshop zonsopkomst

Fotografieworkshop zonsopkomst

Een prachtkans voor elke fotoliefhebber: neem deel aan onze fotografieworkshop tijdens zonsopkomst en leer de fijne kneepjes van topfotograaf Bob Luijks.

Lees meer
Fotografieworkshop zonsondergang

Fotografieworkshop zonsondergang

Volg de fotografieworkshop tijdens zonsondergang en ontdek alle geheimen van dit bijzondere gebied. De workshop wordt gegeven op zaterdag 25 februari 2023.

Lees meer