Evenementen | Fiets- en Wandelbeurs Utrecht
Evenementen

Fiets- en Wandelbeurs Utrecht

Stichting Werelderfgoed Nederland is op 28, 29 februari en 1 maart in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Fiets- en Wandelbeurs 2020.

Fiets- en wandelroutes

Fietsen en wandelen in, op en om ons werelderfgoed. Dat is fietsen en wandelen met een bijzonder verhaal op een unieke plek in de wereld. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes op de tien UNESCO Werelderfgoederen in het Koninkrijk der Nederlanden. Van lange afstanden fietsen langs de Waddenkust tot een cultureel-urban wandelroute langs het leven van Rietveld in Utrecht.

Kom langs op onze stand!

Bezoek de stand (3.B.12) van Stichting Werelderfgoed Nederland op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. Voor kinderen is er zelfs al tijdens de beurs een speciaal werelderfgoed-fietsparcours. Zo fietsen zij tijdens de beurs spelenderwijs langs al onze Werelderfgoed locaties en kunnen met de speurtocht daarna een leuke prijs ophalen bij onze stand. Of ontvang hier een code voor 25% korting op de aanschaf van de wandelgids ‘Waterliniepad, Wandelen langs Werelderfgoed’.

Voordeelticket

Tot en met donderdag 27 februari koop je een ticket met korting! Tijdens de beurs kost een ticket 15 euro (online) en 16 euro aan de kassa. Een ticket in de voorverkoop kost 11 euro.

Ik wil voordeel!