Evenementen | Exclusieve rondvaart Jantina
Evenementen

Exclusieve rondvaart Jantina

Van 2 tot en met 7 september worden onze negentien molens tijdens de donkere uurtjes vol in het licht gezet. Elk jaar weer een fenomenaal gezicht. Op vrijdagavond bieden wij een exclusief arrangement aan.

Wie onze prachtige hoofdrolspelers van nóg dichterbij wil bewonderen moet zeker een ticket kopen voor één van onze rondvaartboten. Leun ontspannen achterover en zie de molens langzaam aan je voorbij trekken.

Maar wil je iets extra’s? Na het succes van vorig jaar bieden we opnieuw een exclusief arrangement aan. Stap aan boord van beurtschip Jantina en laat de gids je alles vertellen over de geschiedenis van Kinderdijk. Onder genot van een hapje en drankje geniet jij optimaal van je avond.

De Jantina vaart op vrijdagavond 6 september tussen
20:45 – 21:15 uur.
De kosten hiervoor zijn € 13.50 per persoon.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De tickets zijn te koop aan de kassa in het bezoekerscentrum op vrijdag 6 september om 20:00 uur.

Plekken zijn beperkt, vol = vol. 

  • Lees meer over de verlichtingsweek

    • 2 tot en met 7 september 2019
Bekijk video Bekijk video
Rondvaart tussen de verlichte molens van Kinderdijk
Molen maaldag juni

Molen maaldag juni

Op de eerste zaterdag van juni zijn er zoveel mogelijk molens in gebruik tijdens de jaarlijkse molen maaldag. 

Lees meer
Molen maaldagen mei

Molen maaldagen mei

Op de eerste twee zaterdagen van meizijn er zoveel mogelijk molens in gebruik tijdens de jaarlijkse molen maaldagen. 2 mei is de eerste officiële maaldag van het seizoen. 

Lees meer
Fiets- en Wandelbeurs Utrecht

Fiets- en Wandelbeurs Utrecht

Stichting Werelderfgoed Nederland is op 28, 29 februari en 1 maart in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Fiets- en Wandelbeurs 2020.

Lees meer
Fiets- en Wandelbeurs Gent

Fiets- en Wandelbeurs Gent

Stichting Werelderfgoed Nederland is op 15 en 16 februari in de Flanders Expo in Gent aanwezig tijdens de Fiets- en Wandelbeurs 2020.

Lees meer
Vrijwilligers open dag

Vrijwilligers open dag

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel zo’n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

Lees meer
Molen maaldagen september

Molen maaldagen september

Op de eerste twee zaterdagen van september zijn er zoveel mogelijk molens in gebruik tijdens de jaarlijkse molen maaldagen.

Lees meer
Molen maaldag augustus

Molen maaldag augustus

Op elke zaterdagmiddag van 13.00 – 17.30 uur in de maand augustus staat de jaarlijkse molen maaldag gepland. Met voldoende wind zullen er zo veel mogelijk molens in gebruik zijn.

Lees meer
Molen maaldagen juli

Molen maaldagen juli

Op elke zaterdagmiddag van 13.00 - 17.30 uur in de maand juli staat de jaarlijkse molen maaldag gepland. Met voldoende wind zullen er zo veel mogelijk molens in gebruik zijn.

Lees meer
Avondfotografie workshop

Avondfotografie workshop

Een prachtkans voor elke fotoliefhebber: schrijf je in voor onze unieke avond-fotoworkshops en leer de fijne kneepjes van topfotografen tijdens de Verlichtingsweek.

Lees meer
Verlichtingsweek

Verlichtingsweek

Koop nu je ticket voor de rondvaartboot en aanschouw het spektakel vanaf het water. De museummolens en het bezoekerscentrum zijn 's avonds gesloten, loop vrij rond in het gebied.

Lees meer