Evenementen | Exclusieve rondvaart Jantina
Evenementen

Exclusieve rondvaart Jantina

6 sep 2019

Van 2 tot en met 7 september worden onze negentien molens tijdens de donkere uurtjes vol in het licht gezet. Elk jaar weer een fenomenaal gezicht. Op vrijdagavond bieden wij een exclusief arrangement aan.

Wie onze prachtige hoofdrolspelers van nóg dichterbij wil bewonderen moet zeker een ticket kopen voor één van onze rondvaartboten. Leun ontspannen achterover en zie de molens langzaam aan je voorbij trekken.

Maar wil je iets extra’s? Na het succes van vorig jaar bieden we opnieuw een exclusief arrangement aan. Stap aan boord van beurtschip Jantina en laat de gids je alles vertellen over de geschiedenis van Kinderdijk. Onder genot van een hapje en drankje geniet jij optimaal van je avond.

De Jantina vaart op vrijdagavond 6 september tussen
20:45 – 21:15 en 21:45 en 22:15 uur.
De kosten hiervoor zijn € 13.50 per persoon.

Reserveren is noodzakelijk om zeker te zijn van een plekje!

Reserveren
  • Lees meer over de verlichtingsweek

    • 2 tot en met 7 september 2019
Bekijk video Bekijk video
Rondvaart tussen de verlichte molens van Kinderdijk
Molen maaldag september 2019

Molen maaldag september 2019

Op de eerste twee zaterdagen van september zijn er zoveel mogelijk molens in gebruik tijdens de jaarlijkse molen maaldagen.

Lees meer
Molen maaldag augustus 2019

Molen maaldag augustus 2019

Op elke zaterdagmiddag van 13.00 – 17.30 uur in de maand augustus staat de jaarlijkse molen maaldag gepland. Met voldoende wind zullen er zo veel mogelijk molens in gebruik zijn.

Lees meer
Molen maaldag juli 2019

Molen maaldag juli 2019

Op elke zaterdagmiddag van 13.00 - 17.30 uur in de maand juli staat de jaarlijkse molen maaldag gepland. Met voldoende wind zullen er zo veel mogelijk molens in gebruik zijn.

Lees meer
Avondfotografie workshop

Avondfotografie workshop

Een prachtkans voor elke fotoliefhebber: schrijf je in voor onze unieke avond-fotoworkshops en leer de fijne kneepjes van topfotografen tijdens de Verlichtingsweek.

Lees meer
Verlichtingsweek

Verlichtingsweek

Koop nu je ticket voor de rondvaartboot en aanschouw het spektakel vanaf het water. De museummolens en het bezoekerscentrum zijn 's avonds gesloten, loop vrij rond in het gebied.

Lees meer
Natuurwerkdag

Natuurwerkdag

Laat de handen wapperen om de molens weer de wind in de zeilen te geven op de Landelijke Natuurwerkdag in Werelderfgoed Kinderdijk.

Lees meer