Evenementen | Deltaconcert - middagprogramma - Matinee door en voor Jong en Oud
Evenementen

Deltaconcert - middagprogramma - Matinee door en voor Jong en Oud

Een bijzondere muzikale beleving in de natuur.

600 jaar geleden

In november 1421 ontstond door de St. Elisabethsvloed een groot deel van de delta in zuidwest Nederland. Het themajaar loopt van juli 2021 tot september 2022, met een scala aan bijzondere en inspirerende activiteiten, waaronder de Deltaconcerten. De 1e editie van de Deltaconcerten wordt gehouden op de unieke locatie van het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.

Natuur, water en erfgoed vormen de inspiratiebronnen voor de programmering van de klassieke Deltaconcerten.

Klassieke muziek in de natuur

Middagconcert - Matinee - Muziek in de Natuur, Voor en Door Jong en Oud

13:30 – 18:00 uur

Op deze zaterdagmiddag bieden de Deltaconcerten een brede variatie aan optredens, voor jong en oud; met bijzondere aandacht voor de kinderen. Zowel op het podium, als op diverse locaties op het terrein van Kinderdijk.

Er zijn (interactieve) shows met veel humor, zoals De Grote Pinguïn en Bananenshow. Twee vrolijke cabareteske pianistes Beth & Flo laten je op een hele nieuwe manier kennismaken met muziek waar natuur een rol in speelt. Het Duo Snaterse & Witteveen zegt het met bloemen. Speciale aandacht voor een optreden van de zeer jonge prijswinnende talenten Adinda (14) en Matthijs (16) van Delft, die met hun viool en gitaar ieders hart zullen veroveren.

En wat dacht je van een optreden bij de Museummolen, waar Iris van der Ende de molen letterlijk mee laat zingen? Ga naar het bezoekerscentrum voor optredens van een rijdende beiaard met een poppenspeelster, waar je zelf mee kunt spelen. En er is nog veel meer te ervaren!

Tickets

Klik hier om je tickets te bestellen voor de Deltaconcerten.

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree als zij in gezelschap zijn van een volwassene.