Evenementen | Avondopenstelling
Evenementen

Avondopenstelling

9 jun 2023

Kom en ervaar de betoverende schoonheid van Werelderfgoed Kinderdijk tijdens onze allereerste avondopenstelling op 9 juni. Deze unieke gelegenheid bied je de kans om Kinderdijk te bewonderen op een moment dat normaal gesproken voor het publiek gesloten is.

De avondopenstelling op 9 juni biedt een unieke sfeer van rust en sereniteit. Je hebt alle tijd en ruimte om te genieten van het adembenemende uitzicht en de historische ambiance die Kinderdijk te bieden heeft. Neem de tijd om te ontspannen, te fotograferen en de rijke geschiedenis van dit UNESCO Werelderfgoed in je op te nemen.

  • Tickets avondopenstelling

    • Tegen een gereduceerde prijs

Bezoeklocaties geopend

Pak deze unieke kans en ontdek Kinderdijk op een andere manier. Stap aan boord van de rondvaartboot en luister naar het kabbelende water.
Stap uit bij Museummolen Nederwaard en waan je als een tijdreiziger door een samenspel van historische zwart-witfoto’s.
Naast Museummolen Nederwaard is ook het Wisboomgemaal, Hulpgemaal de Fabriek en het Bezoekerscentrum geopend.

Sluit je avond af in het Kinderdijk-café en geniet van een drankje met uitzicht op de molens.

Alle bezoeklocaties zijn geopend tot en met 21:30 uur.

Gereduceerd tarief

Kom en laat je verrassen door de magie van Kinderdijk op 9 juni! Voorafgaand aan je bezoek dien je een ticket aan te schaffen via deze link. Omdat enkele bezoeklocaties gesloten blijven, ontvang je een leuke korting op je ticket!

Tickets

Kom je met de auto?

Matrixborden in Alblasserdam wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Vanaf daar rijden shuttlebusjes van en naar de entree van het molengebied. Snel en makkelijk.

Adres: Marineweg 3, Alblasserdam

Verzekerd zijn van een parkeerplek? Schaf van te voren een ticket aan.

Parkeerticket

Zet 9 juni maar in je agenda!

Buitenexpositie

Buitenexpositie

Ter ere van ons 25-jarig bestaan als UNESCO Werelderfgoed is er van 25 mei t/m 25 juni een bijzondere buitenexpositie te bewonderen in ons Werelderfgoed.

Lees meer
Ontmoet Fien & Teun!

Ontmoet Fien & Teun!

Is het jouw droom om Fien en Teun te ontmoeten en gezellig samen te knutselen? Kom dan op woensdag 7 juni naar de Fien en Teun middag in Werelderfgoed Kinderdijk!

Lees meer
Avondopenstelling

Avondopenstelling

Deze unieke gelegenheid biedt je de kans om Kinderdijk te bewonderen op een moment dat normaal gesproken voor het publiek gesloten is.

Lees meer
Molen maaldag

Molen maaldag

Bij voldoende wind zijn er zoveel mogelijk molens in gebruik tijdens de molen maaldagen.

Lees meer