Evenementen | 25 jaar UNESCO-status
Evenementen

25 jaar UNESCO-status

We hebben wat te vieren!

Op 6 december 2022 staat Werelderfgoed Kinderdijk
25 jaar op de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Werelderfgoed sinds 1997

Een molencomplex zoals in Kinderdijk vind je nergens anders ter wereld. Het ingenieuze systeem van molens en gemalen houdt de grond hier al eeuwen droog, in een constante strijd tussen menselijke slimheid en de kracht van het water. Omdat Kinderdijk een monument van de menselijke geschiedenis is, staan we sinds 1997 officieel op de UNESCO Werelderfgoedlijst, schouder aan schouder met de beroemdste en bijzonderste gebouwen en plaatsen op aarde. Zo wordt het verhaal van Kinderdijk opgenomen in de wereldgeschiedenis, veilig bewaard voor de volgende generaties.

Vier met ons mee!

6 december 2022

Om het verhaal van Kinderdijk te vertellen nodigen wij iedereen van harte uit om dit feestje met ons mee te vieren. Op dinsdag 6 december openen wij onze deuren gratis voor publiek. Iedereen is van harte welkom van 10.30 tot 16.00 uur.

Wij zetten de koffie alvast klaar, kom je ook op ons feestje?

  • Reis in stijl naar ons Werelderfgoed

    • Lees hier alle mogelijkheden
Workshop landschapsfotografie

Workshop landschapsfotografie

Of je nu een beginner of gevorderd bent, iedereen wordt tijdens deze workshop uitgedaagd op zijn of haar niveau.

Lees meer
Fotografieworkshop zonsopkomst

Fotografieworkshop zonsopkomst

Een prachtkans voor elke fotoliefhebber: neem deel aan onze fotografieworkshop tijdens zonsopkomst en leer de fijne kneepjes van topfotograaf Bob Luijks.

Lees meer
Fotografieworkshop zonsondergang

Fotografieworkshop zonsondergang

Volg de fotografieworkshop tijdens zonsondergang en ontdek alle geheimen van dit bijzondere gebied. De workshop wordt gegeven op zaterdag 25 februari 2023.

Lees meer