| Giftshop en Kinderdijk-café Bezoekerscentrum

Giftshop en Kinderdijk-café Bezoekerscentrum

Koop hier je souvenir of geniet van een hapje en drankje

Komend vanaf de dijk loop je recht tegen het Bezoekerscentrum aan van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Hier helpen onze medewerkers je op weg, geniet je van een adembenemend uitzicht of een hapje en drankje.

Ook vind je op de begane grond een Giftshop, vol met (duurzame) producten die symbool staan voor Holland en Kinderdijk. En vergeet zeker niet om even naar boven te gaan om te genieten van een fenomenaal uitzicht over het gebied met daarin de negentien molens van Kinderdijk!

Neem iets typisch Hollands mee uit onze souvenirshop.

Neem iets typisch Hollands mee uit onze souvenirshop.

Kinderdijk-café

In het Kinderdijk-café kan je heerlijk ontspannen. Rust uit terwijl je geniet van een lekker kopje koffie, een (non-)alcoholische drankje, of een vers bereid broodje terwijl je uitkijkt over de molens. Bij mooi weer is het prachtige buitenterras boven het water een uitstekende plek om even tot rust te komen. Het tonen van je coronatoegangsbewijs is verplicht wanneer je in het Kinderdijk-café wat wilt eten en/of drinken. De toiletten bevinden zich in de kelder (trap naar beneden in de Giftshop).

Het Bezoekerscentrum is in 2019 geopend door prinses Beatrix. De bouw was onderdeel van de herontwikkeling van de entreezone van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.

Geniet van een kopje koffie of een borrel.

Geniet van een kopje koffie of een borrel.