| Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum

Koop hier je souvenir of geniet van een hapje en drankje

Komend vanaf de dijk loop je recht tegen het Bezoekerscentrum aan van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Hier koop je je tickets, souvenirs, geniet je van een hapje en drankje én een adembenemend uitzicht.

Het Bezoekerscentrum is de plek waar je je entreetickets en tickets voor de rondvaartboot aanschaft. In de ontvangstruimte helpen onze vrijwilligers je met veel plezier op weg! Stap in de filmbak voor de leerzame introductiefilm van het Kinderdijkse molencomplex en het unieke watermanagementsysteem.

Terras

Even tot rust komen kan in het horecagedeelte. Geniet er van een bakje koffie, borrel of vers broodje met de molens in het zicht. Bij mooi weer is het prachtige terras boven het water een heerlijke plek voor een break. Verder vind je op de begane grond een souvenirshop, vol met (duurzame) producten die symbool staan voor Holland en Kinderdijk. Toiletten vind je door in de souvenirshop de trap naar beneden te nemen. Het toilet voor mindervaliden en de babyverschoonruimte zijn te vinden naast het horecagedeelte.

Het horecagedeelte.

Het horecagedeelte.

Uitzicht

En vergeet zeker niet om even naar boven te gaan om te genieten van een fenomenaal uitzicht over het molencomplex! Het Bezoekerscentrum is in 2019 geopend. De bouw was onderdeel van de herontwikkeling van de entreezone van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.

Terras aan het water.

Terras aan het water.