Arrangementen | Duiker
Arrangementen

Duiker

vanaf 15 personen - 90 minuten

Laat je met je gezelschap heerlijk ontspannen rondvaren over de boezems van Kinderdijk. Met fluisterboot Djieuwke maak je een rondvaart van een half uur lang de molens. Vanaf het water maak je de mooiste foto’s! In Museummolen Nederwaard stap je terug in de tijd.

Rondvaart

Het arrangement Duiker is een prachtige manier om Kinderdijk te beleven. De multi-screenfilm in Hulpgemaal De Fabriek is de perfecte start van je bezoek. Een stoet bonte figuren neemt je in vogelvlucht mee door de rijke geschiedenis van Kinderdijk. De film wordt in vier talen vertaald (Engels, Japans, Frans en Duits.)

Een rondvaart over de boezems, waar het water uit de Alblasserwaardse polders naartoe wordt gemalen, geeft je alle tijd om de mooiste foto’s te maken. De schipper neemt het gezelschap mee in de fluisterboot, waardoor je in alle rust kunt genieten van de Kinderdijkse pracht en praal.

Rondvaartboot Djieuwke.

Rondvaartboot Djieuwke.

Museummolen Nederwaard

De rondvaartboot zet je af op de steiger bij Museummolen Nederwaard. In de stenen molen uit 1738 stap je regelrecht de geschiedenis in. Bekijk de foto-expositie die is samengesteld met foto’s uit het album van de familie Hoek, één van de bekendste molenaarsfamilies van Kinderdijk. Wanneer de molen draait zie je het binnenwerk hier met eigen ogen aan het werk.

 

  • Arrangement Duiker boeken?

    • Toegang tot Museummolen Nederwaard en de multi-screenfilm in Hulpgemaal De Fabriek.