Doen | Met de paardentram naar Kinderdijk
Doen

Met de paardentram naar Kinderdijk

Een rondrit naar de molens op paardenkracht

In Kinderdijk kun je onze molens te voet of per rondvaartboot bezoeken, maar we hebben ook een authentieke paardentram waarin je in het rustige tempo van voorbije eeuwen het Werelderfgoed op je gemak kunt bekijken. Met een echte ouderwetse paardentram tussen de draaiende wieken door rijden is een belevenis voor jong en oud!

Geniet van het tempo van oude tijden

Terwijl je luistert naar het rustige getrappel van hoeven droom je heerlijk weg in onze paardentram, die je langs onze molens voert in het weldadig kalme tempo van lang geleden. Geniet van een ritje in de stijl van de streek en ga lekker zitten voor een rondje Kinderdijk dat je niet snel zult vergeten.

Geniet van het tempo van oude tijden
Fietsen door Molenland

Fietsen door Molenland

Wie Holland zegt, zegt fietsen. In en om Kinderdijk vind je prachtige fietsroutes door een historisch landschap, met heel veel natuur en cultuur verrassend dichtbij!

Lees meer
Foto's en fotografen

Foto's en fotografen

Met een camera of smartphone in de aanslag wordt iedereen een Hollandse Meester, want tussen de molens van Kinderdijk maak je de beste foto's van heel Nederland!

Lees meer
Wandelen door laagland

Wandelen door laagland

Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het gebied om Kinderdijk. Ontdek prachtige wandelroutes langs oude molens, weidse natuur en de frisse bries onder Hollandse wolkenluchten!

Lees meer