Doen | Kinderdijk app
Doen

Kinderdijk app

De Kinderdijk app: digitale diepgang onder zeeniveau!

Wie denkt dat Kinderdijk alleen maar om geschiedenis draait heeft het goed mis. Met onze Kinderdijk app vol audiotours en achtergrondinformatie haal je nog meer plezier en avontuur uit je bezoek aan het molengebied. Download hem nu gratis en geniet van extra diepgang onder zeeniveau!

Zeeniveau

Voor onze bezoekers en voor iedereen die van molens houdt, heeft UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk een eigen app. Maak kennis met de gratis Kinderdijk app, waarmee je een extra laag digitale diepgang toevoegt aan je dagje Hollandse cultuur onder zeeniveau! In de app vind je van alles om nog meer uit je bezoek te halen. Tickets, rondvaarten en audiotours regel je gemakkelijk met je smartphone. Zorg voor een koptelefoon en een volle batterij, de Kinderdijk app laat je de geschiedenis beleven met al het moderne gemak dat je nodig hebt.

Extra laag digitale diepgang met de gratis Kinderdijk app

De app voegt een hele laag extra avontuur toe aan je beleving van Kinderdijk. Via je smartphone kun je nu meerdere audiotours downloaden, lang en kort, voor kinderen en volwassenen. De tours zijn gratis te downloaden voor iedereen die een ticket heeft gekocht. Met je koptelefoon op loop je tussen de draaiende wieken door terwijl een kenner uit de streek je van alles vertelt over het gebied, de natuur in de polders, de geschiedenis van de streek en natuurlijk over de molens! Zo valt er voor iedereen iets leuks te leren en spannends te beleven, terwijl je alle bijzondere plekken van het molengebied met persoonlijke uitleg leert kennen. Tijdens je audiotour kom je zoveel te weten over het leven van een molenaar, dat het ons niet zou verbazen als je na afloop een carrière-switch overweegt!

De app vol diepgang onder zeeniveau

  • Leer alles over Kinderdijk en de omgeving
  • Voeg audiotours toe voor extra avontuur
  • Ga slim op reis met de Kinderdijk app op zak
Mobile app

Molenselfies

De Kinderdijk app is een logische volgende stap voor een Werelderfgoed dat met z’n tijd meegaat. Bijna al onze bezoekers hebben een smartphone bij zich, dus als je dan toch je Instagram staat te vullen met molenselfies, kun je maar beter zo veel mogelijk extra avontuur uit dat apparaatje trekken. Om te beginnen is de app gratis te downloaden, dus dat is een mooi Hollands begin. Je kunt via de app je tickets aanschaffen, zowel voor de entree als voor onze rondvaartboten. Dat maakt het nog gemakkelijker om ons te bezoeken. Toch is de app vooral ontwikkeld om je zo veel mogelijk extra informatie te geven over al die Nederlandse geschiedenis, waar je op je eigen moderne manier tussendoor wandelt.

Rondvaarten

Tickets, rondvaarten, audiotours – je ziet het: de Kinderdijk app heeft van alles te bieden voor jong en oud, maar er zit nog veel meer in! We zijn druk bezig om nieuwe uitbreidingen te ontwikkelen, want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Eén van de slimste toepassingen van de app is de digitale kaart van het Werelderfgoed en het gebied daaromheen. Met de Kinderdijk app weet je altijd precies waar je bent, en door op de kaart te tappen vind je bij alle belangrijke punten nog meer handige achtergrondinformatie.

Kinderdijk in de winter

Kinderdijk in de winter

Voor wie iets meer rust zoekt is de winterperiode een goed moment om UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk te bezoeken. Geniet van het adembenemende landschap.

Lees meer
Museummolens

Museummolens

Nieuwsgierig naar hoe een molen er van binnen uitziet? Stap binnen in één van onze twee museummolens en leer alles over het leven van vroeger.

Lees meer
Bezoekerscentrum Wisboomgemaal

Bezoekerscentrum Wisboomgemaal

Duik hier in het verhaal van de Kinderdijkse strijd met het water!

Lees meer
Rondvaartboot

Rondvaartboot

In onze comfortabele rondvaartboten zie je het hele Werelderfgoed Kinderdijk vanaf de plek waar het allemaal om is begonnen: het water van het polderland!

Lees meer
Fietsen door het polderlandschap

Fietsen door het polderlandschap

Wie Holland zegt, zegt fietsen. In en om Kinderdijk vind je prachtige fietsroutes door een historisch landschap, met heel veel natuur en cultuur verrassend dichtbij!

Lees meer
Fotografie door Hollandse bril

Fotografie door Hollandse bril

Met een camera of smartphone in de aanslag wordt iedereen een Hollandse Meester, tussen de molens van Kinderdijk maak je de beste foto's van heel Nederland!

Lees meer
Wandelen door laagland

Wandelen door laagland

Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het gebied bij Kinderdijk. Ontdek prachtige wandelroutes langs oude molens, weidse natuur en de frisse bries onder Hollandse wolkenluchten!

Lees meer