Doen | Kinderdijk app
Doen

Kinderdijk app

De Kinderdijk app: digitale diepgang onder zeeniveau!

Wie zegt dat Kinderdijk alleen maar om de geschiedenis draait, die heeft het goed mis. Met onze Kinderdijk app vol audiotours en achtergrondinformatie haal je nog meer plezier en avontuur uit je bezoek aan het molengebied, dus download hem nu gratis en geniet van extra diepgang onder zeeniveau!

De Kinderdijk app: digitale diepgang onder zeeniveau!

Voor al onze bezoekers en voor iedereen die van molens houdt lanceert Werelderfgoed Kinderdijk een slim en hypermodern initiatief. Maak kennis met de gratis Kinderdijk app, waarmee je een extra laag digitale diepgang toevoegt aan je dagje Hollandse cultuur onder zeeniveau! In de gratis app vind je van alles om nog meer uit je bezoek te halen. Tickets, rondvaarten en audiotours regel je nu gewoon met je smartphone. Zorg voor een koptelefoon en een volle batterij, want de Kinderdijk app laat je de geschiedenis beleven met al het moderne gemak dat je maar nodig hebt.

Download met je ticket gratis audiotours in de app

De app voegt een hele laag extra avontuur toe aan je beleving van Kinderdijk. Via je smartphone kun je nu meerdere audiotours downloaden, lang en kort, voor kinderen en voor volwassenen. De tours zijn gratis te downloaden voor iedereen die een ticket heeft gekocht. Met je koptelefoon op loop je tussen de draaiende wieken door terwijl een kenner uit de streek je van alles vertelt over het gebied, de natuur in de polders, de geschiedenis van de streek en natuurlijk over de molens! Zo valt er voor iedereen iets leuks te leren en iets spannends te beleven, terwijl je alle bijzondere plekken van het molengebied met persoonlijke uitleg leert kennen. Tijdens je audiotour kom je zoveel te weten over het leven van een molenaar, dat het ons niet zou verbazen als je na afloop een carrièreswitch overweegt!

De app vol diepgang onder zeeniveau

  • Leer alles over Kinderdijk en de omgeving
  • Voeg audiotours toe voor extra avontuur
  • Ga slim op reis met de Kinderdijk app op zak
Mobile app

Geniet van audiotours, extra informatie en nog veel meer door onze gratis Kinderdijk app te gebruiken!

Molens op je smartphone

De Kinderdijk app is een logische volgende stap voor een Werelderfgoed dat met z’n tijd meegaat. Bijna al onze bezoekers hebben een smartphone bij zich, dus als je dan toch je Instagram staat te vullen met molenselfies, kun je maar beter zo veel mogelijk extra avontuur uit dat apparaatje trekken, dachten we. Met de Kinderdijk app kun je van alles doen om je dagje molenplezier extra leuk te maken. Om te beginnen is de app gratis te downloaden, dus dat is een mooi Hollands begin. Je kunt via de app je tickets aanschaffen, zowel voor de entree als voor onze rondvaartboten. Dat maakt het nog gemakkelijker om ons een bezoekje te brengen. Toch is de app vooral ontwikkeld om je zo veel mogelijk extra informatie te geven over al die Nederlandse geschiedenis, waar je op je eigen moderne manier tussendoor wandelt.

Nog veel meer moois in de palm van je hand

Tickets, rondvaarten, audiotours – je ziet het: de Kinderdijk app heeft van alles te bieden voor jong en oud, maar er zit nog veel meer in! We zijn druk bezig om nieuwe uitbreidingen te ontwikkelen, want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Eén van de slimste toepassingen van de app is de digitale kaart van het Werelderfgoed en het gebied daaromheen. Met de Kinderdijk app weet je altijd precies waar je bent, en door op de kaart te tappen vind je bij alle belangrijke punten nog meer leuke achtergrondinformatie. Zoals je merkt zijn onze molens helemaal klaar voor de toekomst, dus als je naar Kinderdijk toe komt, zorg er dan voor dat je telefoon helemaal is opgeladen en neem je koptelefoon mee. Met de Kinderdijk app beleef je ons molenland met de nieuwste techniek in je eigen hand!

Museummolens

Museummolens

Nieuwsgierig naar hoe een molen er van binnen uitziet? Stap binnen in één van onze twee museummolens en leer alles over het leven van vroeger.

Lees meer
Bezoekerscentrum Wisboomgemaal

Bezoekerscentrum Wisboomgemaal

Duik hier in het verhaal van de Kinderdijkse strijd met het water!

Lees meer
Fietsen door Molenland

Fietsen door Molenland

Wie Holland zegt, zegt fietsen. In en om Kinderdijk vind je prachtige fietsroutes door een historisch landschap, met heel veel natuur en cultuur verrassend dichtbij!

Lees meer
Foto's en fotografen

Foto's en fotografen

Met een camera of smartphone in de aanslag wordt iedereen een Hollandse Meester, want tussen de molens van Kinderdijk maak je de beste foto's van heel Nederland!

Lees meer
Wandelen door laagland

Wandelen door laagland

Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het gebied om Kinderdijk. Ontdek prachtige wandelroutes langs oude molens, weidse natuur en de frisse bries onder Hollandse wolkenluchten!

Lees meer