| Deltaconcerten in Kinderdijk

Deltaconcerten in Kinderdijk

Programma 3 september

Deltaconcerten 3 september 2022. Een bijzondere muzikale beleving in de natuur.

Familieprogramma - Matinee

13:30 – 18:00 uur

Op deze zaterdagmiddag bieden de Deltaconcerten een brede variatie aan optredens, voor jong en oud; met bijzondere aandacht voor de kinderen. Zowel op het hoofdpodium, als bij diverse bezoeklocaties van Werelderfgoed Kinderdijk. Je bepaalt vandaag je eigen koers!

Speciale aandacht voor een optreden van de zeer jonge prijswinnende talenten Adinda (14) en Matthijs (16) van Delft, die met hun viool en gitaar ieders hart zullen veroveren. Matthijs speelt ook samen met het Dordrechts Kamerorkest.
Of wil je een keer een molen horen zingen? Ja, zingen! Iris van der Ende speelt de voorstelling bij Museummolen Nederwaard.

Er zijn (interactieve) shows met veel humor, zoals De Grote Pinguïn en Bananen Show, Beth & Flo en Botanica door Snaterse & Witteveen.
Leden van het Drechtsteden Jeugd Orkest en Drechtsteden Jeugd Ensemble doen mee aan een workshop componeren met Anne-Maartje en Remy van ‘In de Knop’. Het resultaat hoor je ’s middags. Ze spelen ook een stuk van violiste Julia Philippens van Fuse.

Bekijk hieronder het programma met tijdstippen en locaties van de voorstellingen. 

Het avondprogramma

19:30 – 21:30, met pauze

Beleef, terwijl de zon langzaam ondergaat, het prachtige concert van topformatie Fuse. In de fantastische omgeving van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, met verlichte molens als natuurlijk decor.

De ultieme sfeermakers van Fuse nemen je mee naar hun eigenzinnige muzikale wereld. Deze Nederlandse formatie werd bekroond met de Edison Klassiek publieksprijs en treedt op in binnen- en buitenland. Fuse brak door bij het grote publiek als huisband van tv-programma Podium Witteman en staat bekend als een veelzijdige en energieke live-act die niet in één hokje te vangen is.

De muzikale achtergronden van het zestal hoor je terug in hun mix van klassieke composities, jazz, minimal music, volksmuziek en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken. De vernieuwingsdrang en de vele uren samen op het podium zitten ingesleten in het DNA van Fuse. Het maakt de zes vrienden aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen.

Tickets

Klik hier om je tickets te bestellen voor de Deltaconcerten.

Wist je dat kinderen tot en met 15 jaar gratis kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene?

Het is ook leuk om na het avondconcert een rondvaart te maken langs de verlichte molen! Een ticket koop je hier.

Tot ziens bij de Deltaconcerten!