Bezoek Werelderfgoed Kinderdijk met

combiticket van Waterbus en Arriva

Komt u met het openbaar vervoer naar Werelderfgoed Kinderdijk? U reist comfortabel én voordelig met een combiticket van Waterbus en Arriva. Dat is uw retour met het openbaar vervoer en uw entreebewijs voor Werelderfgoed Kinderdijk. U hoeft dus niet in de rij te staan bij de kassa. Het entreebewijs voor Werelderfgoed Kinderdijk geeft op de reisdag toegang tot Werelderfgoed Kinderdijk, inclusief entree Museummolen Nederwaard, Museummolen Blokweer en entree multiscreenfilm over het molengebied Kinderdijk in Bezoekerscentrum Wisboomgemaal.
En de prijs voor dit combiticket? U betaalt minder dan de reiskosten en de entree voor deze attracties bij elkaar!

Combitickets (retour OV + entree Werelderfgoed Kinderdijk)

Volwassenen:                                                                                  € 17,70 p.p.
Kinderen van 4 t/m 12 jaar en volwassenen 65+:     € 12,95 p.p.
Kinderen 0 t/m 3 jaar:                                                                gratis

 

Zó reist u met Waterbus en Arriva naar

Werelderfgoed Kinderdijk

 

 
 
Vanuit Utrecht
Neem vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde buslijn 90 van Arriva richting Rotterdam Zuidplein. U stapt uit bij bushalte Molenkade, Kinderdijk. De reis duurt nog geen 45 minuten. Vanaf de uitstaphalte is het maar 2 minuten lopen naar de entree.

Vanuit Rotterdam
Vanaf metrostation Rotterdam Zuidplein rijdt buslijn 90 van Arriva naar Kinderdijk. U stapt uit bij bushalte Molenkade, Kinderdijk. De reis duurt maar 45 minuten. Vanaf de uitstaphalte is het zo’n 2 minuten lopen naar de entree.

U kunt ook met de Waterbus reizen ‒ een ervaring op zich! Van 1 mei tot 30 september vaart lijn 202 tijdens de daluren binnen 30 minuten van Rotterdam halte Erasmusbrug naar halte Molenkade: direct voor ingang van Unesco Werelderfgoed Kinderdijk.

Met Waterbuslijn 20 kunt u ook van Rotterdam naar Kinderdijk reizen. U stapt dan in Ridderkerk (halte De Schans) over op het Driehoeksveer naar halte Molenkade, Kinderdijk. De totale reistijd komt daarmee op ongeveer 40 minuten.

Vanuit Dordrecht
Vanaf station Dordrecht rijden de bussen 18 en 19 van Arriva in ongeveer 40 minuten naar Kinderdijk. U stapt uit bij bushalte Molenkade, Kinderdijk. Vanaf daar loopt u in ongeveer 2 minuten naar de entree.

U kunt ook met de Waterbus reizen. Van 1 mei tot 30 september vaart lijn 202 tijdens de daluren binnen 30 minuten van Dordrecht halte Merwekade naar halte Molenkade: direct voor ingang van Unesco Werelderfgoed Kinderdijk.

Met Waterbuslijn 20 kunt u ook van Dordrecht naar Kinderdijk reizen. U stapt dan in Ridderkerk (halte De Schans) over op het Driehoeksveer naar halte Molenkade, Kinderdijk. De totale reistijd komt daarmee op ongeveer 40 minuten.

Vanuit andere richtingen
Arriva zorgt ook graag voor het voor- en navervoer. Met uw combiticket kunt u daarom ook gewoon in alle andere bussen van Arriva in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden in- en uitstappen.
 
Je kunt je reis eenvoudig vooraf plannen. We wensen je een leuk dagje uit. Goede reis!

 
 
* Uw combiticket geldt in alle stads- en streekbussen van Arriva in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden van Arriva en in de Waterbuslijn 202 of lijn 20 met een overstap in Ridderkerk (halte De Schans) op het Driehoeksveer). Het combiticket geldt NIET in de buurtbus, Belbus, Nachtbus en trein (MerwedeLingelijn) van Arriva.

Actievoorwaarden combiticket
• Het combiticket (retourbewijs Arriva Bus en Waterbus + entree Kinderdijk) is alleen geldig op de aangevraagde reisdatum, binnen de actieperiode van 19 september t/m 30 december 2016.
• U kunt het combiticket uitprinten (A4 formaat)of digitaal tonen op uw smartphone of tablet. Het is van belang dat de QR-code goed is afgedrukt of duidelijk zichtbaar is. Alleen een duidelijk leesbaar en scanbaar combiticket is geldig.
• Het combiticket is geldig voor één persoon, staat op naam en is niet overdraagbaar. U dient dit ticket samen met uw identificatiebewijs te kunnen tonen aan een medewerker van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk of aan de steward aan boord.
• Op vertoon van het combiticket (als print of op het scherm van een telefoon of tablet) kan de reiziger toegang krijgen tot de Museummolens en het Bezoekerscentrum op Kinderdijk én reizen in alle stads- en streekbussen en Qliners in de regio DAV (NIET in de buurtbus, Belbus, Nachtbus en trein MerwedeLingelijn) en op Waterbuslijn 202 en Waterbus lijn 20 met een overstap op het Driehoeksveer (NIET op de andere lijnen van Waterbus).
• Op vertoon van uw combiticket ontvangt u aan de kassa van Werelderfgoed Kinderdijk uw entreeticket van Werelderfgoed Kinderdijk.
• Het combiticket is geen reservering. Vol is dus vol!
• Ongebruikte combitickets worden niet teruggenomen. Er vindt geen restitutie plaats.
Het combiticket is niet inwisselbaar voor geld.
• Bij misbruik wordt het combiticket ingenomen. Misbruik wordt gerechtelijk vervolgd.

 
 Met uw bezoek steunt u het onderhoud van Werelderfgoed Kinderdijk. Het wandel- en fietspad is het hele jaar open en vrij toegankelijk. Natuurlijk kunt u na sluitingstijd wel altijd op de Middelkade langs de molens lopen en de molens van dichtbij zien.