placeholder
10 maart 2022

Vrijwilligers open dag

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel meer dan 200 enthousiastelingen maar versterking is gewenst. Kom naar onze open dag op 12 maart a.s. en ga aan de slag in één van de mooiste gebieden van Nederland!

Onze vrijwilligers vinden het geweldig om Kinderdijk in al zijn facetten te ondersteunen. Ze beleven veel plezier aan het rondleiden van en het contact met bezoekers uit de hele wereld. “Je merkt dat de mensen het geweldig vinden om ons werelderfgoed te bezoeken. Het contact met de gasten en ze meenemen in het verhaal van Kinderdijk, dat is mijn passie” aldus één van onze gidsen.

Word onderdeel van ons team vrijwilligers

Word onderdeel van ons team vrijwilligers

Interesse?

Lijkt het je leuk om in Kinderdijk de handen uit de mouwen te steken? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 12 maart van 12.00 – 16.00 uur in het Dijkmagazijn. Onze medewerkers en vrijwilligers schetsen een volledig beeld van alle werkzaamheden binnen het Werelderfgoed als gids, schipper, gastheer/ vrouw, kassamedewerker en klusser. Aanmelden is niet nodig, tot dan!

Meer informatie over wat vrijwilligerswerk in Kinderdijk inhoudt, is ook te vinden op www.kinderdijk.nl/vrijwilligers.

Bezoek de open dag

De auteur