placeholder
14 mei 2021

Heropening UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

We gaan weer open, eindelijk! Vanaf woensdag 19 mei mogen wij weer gasten ontvangen in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, na een sluiting van een kleine vijf maanden. De komende weken bezoek je ons met 25% korting.

Onze heropening is een moment waar we ontzettend naar uit hebben gekeken. De komende weken ziet een bezoek er echter nog wel iets anders uit dan normaal. Op last van de overheid blijven onze binnen-bezoeklocaties voorlopig gesloten tot en met 8 juni. Dat betekent dat we tijdelijk geen gasten mogen ontvangen in onder meer onze museummolens. Dat is natuurlijk jammer, maar er blijft meer dan genoeg over om van te genieten! Onze molenaars en vrijwilligers ontvangen je met open armen op de prachtige molenerven en rondvaartboten!

De prachtige molenerven zijn weer te bezoeken.

De prachtige molenerven zijn weer te bezoeken.

Parkeren

Van woensdag 19 mei t/m dinsdag 8 juni bieden we onze online entreetickets bovendien aan met 25% korting. Bij het Bezoekerscentrum is een horeca-afhaalloket, net als op het erf van Museummolen Blokweer. De shop is dagelijks open, er mogen maximaal vier gasten tegelijk binnen zijn. Op doordeweekse dagen parkeren bezoekers hun auto op de Zuiderstek in Alblasserdam. Vanaf daar rijden vanaf 09.00 uur shuttlebusjes van en naar de entree van het molengebied. In de weekenden is het parkeerterrein van IHC in gebruik en rijden er dus geen shuttlebusjes. We hopen je snel te zien!

De auteur