placeholder
11 januari 2023

Voor het eerst fotografieworkshops in de winter

Schiet jij het perfecte winterplaatje in Kinderdijk? Wij bieden je de kans om in één van de meest inspirerende omgevingen van Nederland een winter fotografieworkshop te volgen onder leiding van een topfotograaf.

Op zaterdag 25 februari bieden wij drie verschillende fotografieworkshops in Kinderdijk aan. Ieder moment van de dag verandert dit schilderachtige landschap in een compleet nieuwe wereld. Kies jij voor de rode ochtendgloed of toch liever voor de Hollandse stapelwolken die boven de molens voorbij glijden? De keuze is aan jou! In alle drie de workshops leer je onder leiding van een topfotograaf de fijne kneepjes van het vak. Bekijk hieronder de verschillende workshops, tickets koop je eenvoudig online.

Zonsopkomst

Tijdens zonsopkomst ga je samen met een professionele topfotograaf op pad in het wereldberoemde molengebied. Geniet van de stilte en het prachtige ochtendlicht. Grijp deze unieke kans om de mooiste foto’s te schieten en de nuances van het vak te leren. Fotograaf Bob Luijks laat je zien hoe je de mooiste landschappen op de beste manier op de gevoelige plaat vastlegt, terwijl je optimaal gebruik leert maken van de subtiele veranderingen in de overgang van nacht naar dag.

Aanmelden niet meer mogelijk!
Zonsopkomst

Landschapsfotografie

Je stapt de deur uit en kan in principe direct aan de slag. Landschapsfotografie is voor iedereen bereikbaar en daarom ook zo populair. Maar hoe maak je precies die ene inspirerende foto? Topfotograaf Bob Luijks is er voor jou om de fijnste kneepjes uit het vak te leren.

Aanmelden niet meer mogelijk!
Landschapsfotografie

Zonsondergang

Adembenemend. Dat is hetgeen wat in je opkomt als je dé foto maakt van dit unieke stukje Holland in combinatie met zonsondergang. Maar hoe maak je precies die perfecte foto? Welke techniek gebruik je? Fotograaf Jan Koppelaar neemt jou mee op avontuur en leert je de kneepjes van het vak.

Aanmelden niet meer mogelijk!
Zonsondergang

De wereld over

Naast de unieke kans om in ons Werelderfgoed op pad te gaan met een fotograaf, bieden we de deelnemers ook de kans om hun mooiste foto aan de wereld te tonen. Alle deelnemers mogen hun beste foto opsturen en wij maken van de winnende foto een ansichtkaart die heel 2023 verkocht wordt in onze Giftshop. Misschien gaat jouw foto de wereld over!

25 jaar UNESCO Werelderfgoed

Een jaar lang vieren wij ons vijfentwintigjarige jubileum op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Deze fotografieworkshop wordt aangeboden als één van de vele activiteiten die dit jaar op de planning staan om ons jubileum te vieren.

De auteur