| Voorstelling MISSA in Hervormde Kerk

Voorstelling MISSA in Hervormde Kerk

Bestel via deze site je kaartjes

Vrijdagavond 27 september staat in de Hervormde Kerk de muzikale voorstelling MISSA op het programma. Het optreden begint om 20.00 uur.

De Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK) nodigt iedereen uit om te komen genieten van MISSA. Voor niet-Kinderdijkers kost een kaartje 17,50 euro. Als cadeau aan de inwoners van het dorp Kinderdijk mogen zij MISSA gratis bijwonen. De 11-delige voorstelling heeft als thema het ontstaan van Holland. Kaarten bestellen kan via dit formulier.

Aanmelden

MISSA is voor liefhebbers van cultuur, erfgoed, mooie verhalen en anekdotes

MISSA vertelt het verhaal over het gevecht tegen het water en de ontginning van land door de graven van Holland, het ontstaan van de steden en daarmee de stads- en burgerrechten. De Slag Bij Vlaardingen en het bijzondere leven van Jacoba van Beieren; de Gravin van Holland en Zeeland, passeren de revue.  MISSA beschrijft het Ontstaan van Holland tot aan de verwoestende Hoekse- en Kabeljauwse twisten en de verschrikkelijke en alles vernietigende Sint-Elisabethsvloed.

MISSA is voor liefhebbers van cultuur, erfgoed, mooie verhalen en anekdotes uit de Hollandse geschiedenis en prachtige muziek. Het optreden begint om 20.00 uur.